- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én nem érzem annyira, hogy engem vagy magát a cikket támadták volna, inkább magának a gépnek a kategóriájával nem értenek egyet sokan. Egyébként köszönöm! Másrészt engem untig kiszolgál, meg én imádok cikket írni. Már gondolkozok hogy párom lassan féléves Acer E1 es gépét is megírom.
-
-
válasz
balazs1022 #145 üzenetére
Szerintem elég jók a HP-k
Saját tapasztalat.
-
-
Saját meglátásom szerint, megeggyezhetünk abban hogy a mai notikat igen nagy mértékben a merevlemez fogja vissza... Több 1x %-al.
-
Gyerekek.
Térjünk vissza az alap témához és a cikkhez, mert erre téved egy admin és a valagát szétrúgja mindenkinek! -
Sziasztok!
Nos akkor sok kérdés és esetleges félreértés tistázása és a veszekedések esetleges lezárása érdekében szólalok meg,mint a cikk írója.
Előszöris, nagyon jól értek a notikhoz és asztali gépekhez, a szakmám is.
Másrészt, amire vettem, ismétlem amire vettem az igényekhez tökéletesen megfelel.
Ebben nem csak a nagy kijelző, hanem a kényelmes nagy bilentyűzet is szerepet játszik, ugyanis sokat gépelek. Másrészt, igen nekem fontos a garancia.A hardverről szólva. Lehet, hogy standard esetben egy 8 éves proci telljesítményét hozza, de azt is nézzük eg, hogy azóa mennyi szolgáltatást illetve pl hardveres gyorsítás került bele a CPU ba vagy a GPU ba. Másrészt ne menjünk már el a 7,5W os TDP mellett. Ami akár hiszitek akár nem,de néma üzemet vetített előre, és az is. Ugyanis még a merevlemeze is szinte hangtalan. A procihűtőt meg a bekapcsolási teszt utánmég nem hallotam és éreztem bekapcsolni.
Következő, nem játszok, csak meglestem egy régi játékkal, hogy számíthatok e ilyen téren valamire, és nemcsak mint sejtettem, persze ne akarjunk vele játszani.
A másik, hogy nagyon kevés áramot fogyaszt a gép. a notebookcheck.net szerint max 20W a fogyasztás.A következő, ezelőtt volt már HP notim ami most muteroméknál szolgál, bő három éves és a billentyűzeten van egy kis kopás, továbbá az akksija halott, de szépen üzemel.
Ezelőtt egy X552CA Asusom volt és egy év alatt semmi kopás semmi nem jelentkezett rajta.
Másrészt vigyázni kell a termékekre és meghozza az eredményét.
Harmadrészt a cégemnél rengeteg HP Z book is van pl. most ájuljak el?...Az meg hogy azt hozta a sors hogy új gépre volt szükség, ennyi pénzből. És a 17 es kijelző volt az egyik kritérium, így az adott gépek közül ez lett a kiválasztott. Mert másik sokkal gyengébb procival lett volna, vagy régebbi típus. A többi meg persze sokkal drágább lett volna.
Remélem sikerült elnézést, de megértettnem sokmindenkivel, hogy nem poénra vettem a gépet és hasonlók. A másik meg, hogy kicsit énis únom, a használt de régit. Persze kocsiból nekem véletlen pont 20 éves van és semmi bajom vele.Persze az más tészta, minthogy arra is vigyázok és kb patika tisztaságú és kiváló állapotú. De ne öljük már egymást, mert, ami kommenteket olvastam hát mondom nemigaz. Köszönöm egykét kollégának, hogy névtelenben vállból megvédett és a cikket. Ezt is tartsuk már tiszteletben.
Továbbá sok olvasónak aki hasonlóban gondolkodik jó támpontot adhat. És a döntésében is segíthet, hogy kell e egy ekkora gép, vagy elég-e a telljesítménye.
Remélem nincs harag. Szép estét kívánok mindenkinek és természetesen köszönöm a hozzászólásokat.!
-
Na most sokat nem bírok írni mobilról, de majd este jön Thor pörölye aztán lessz hejehujaháj. Magyarul ha gép elé kerülök, próbálom tisztázni a helyzetet és a kérdéseket. Addig nyugi légyszi.
-
válasz
flashpointer #11 üzenetére
Szia a végén mindkét kérdésedre igen a válasz, de főleg a némaság volt a szempont és a nagy kijelző.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Gaming notebook topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kuponkunyeráló
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged