- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
válasz
nemlehet #198 üzenetére
Egy normális 15ös gépen is van olyan billentyűzet amin a "virsli" ujjakkal is lehet kényelmesen gépelni ezt elhiheted
A 17-es gépekben sincs feltétlenül annyival nagyobb billentyűzet. A kijelző szintén ilyen, hogy a hasznos területe nagyon nem mindegy, a berakott kép meg nagyon csalóka.
Amúgy nem tudom milyen 15-ös gépeket használsz, ami most előttem van pl teljes értékű entert tartalmaz, meg úgy mindenből teljes méretű, a billentyűzet szinte a gép széléig tart 1cm marad el. 15,4 alatt voltak inkább ezek az összenyomott billentyűzetek.
-
haddent
addikt
Hát figyelj, most a "zárszerkezet" (akkor így hívom, nem zsanér
)/I] melyik része műanyag, az teljesen mindegy, a leggyengébb lácszemnél lesz egy reccs. Az a helyzet, hogy még csak véletlen sem a legjobb minőségű ABS műanyag stb.. használják, hanem valam ócskát. De még ha ABS is lenne, ugye max 1 netán 2 csavar fogja, azért egy LCD +
alufedél (I)(mert ugye szokás azt csinálni, hogy kívül sokat mutató szép alu belül plásztik)(/I) meg súlyos. Elfárad az anyag ha fehér kesztyűben nyitod ki, akkor is. Persze ezt lehet ódázni sokáig, de na... Tényleg, legalább ennyi fémet használhatnának, nem?Ez igenis elvárható..
Ragasztás?
Hááát nemtom.. biztos van speckó ragasztó ami kémiailag megolvasztja a műanyagokat és ebcsont összefor, de hogy erősebb nem lesz mint előzőleg volt (ami marha gyenge alapból is) az biztos
Én se törtem össze se telefont se laptopot, de mindig is igényesen választottam, nekem az anyagminőség többet ért mindig is a belső tudásnál. Mint írtam feljebb, velem történnek kissebb balesetek, minden tiszteletem a tiéd/azé akivel nem.
Mindentől függetlenül, egyszerűen nagyon rossz érzés lenne számomra egy 14-15-17" -es műanyagtálcát gyomrozni. Ez az én álláspontom és tanácsom, de én biztos inkább technikailag régebbi, de minőségileg magasabb terméket választanék, akár használtat, akár roncsot felújítva sajátkezűleg. (De nem vita, ehhez kell egy affinitás ami bennem megvan, kifejezetten szeretnék ilyesmit csinálni hobbiból, hát mégha spórolok is vele magamnak..)
voyager4.4 a Mac érdekes kérdés, nyilván az az átlátszó vékonyságú alu cafatka nem lesz olyan erős, mint egy magnézium ötvözet, de szerintem minőségi és többé-kevésbé erős gépek
-
haddent
addikt
Nagy tévedés. A nagyon régi Dellekben kifényesedett, de amióta ilyen "puhább" gumirozott anyag van lehetetlen elkoptatni. Ha mégis megtörténne, akkor csak azt tudod külön cserélni !!kettő!! ezer Forintét, és simán kapsz alkatrészt. Megnézem ezt hol oldod meg egy kommersz gagyival, ilyen könnyen, ennyiből
A zsanér meg azért adja meg magyát mert egy bóvli műanyag fröccsöntött valami.
Minden tiszteletem a tiéd, ha téged nem érnek "balesetek", de én hetente többször verem oda. Pont úgy használom mint te. Párnázott laptoptáska, asztal, otthon dokoló stb stb.. És mégis, le van pattogzva a zománc-fény a magnéziumról néhány helyen. Na ez olyan harciseb amit méterekről lehetett hallani: asztal sarka, földre esés 2 méterről, nyitott állapotban asztalról földre stb... Ezt kommersz géppel még táskával sem! merném megkockáztatni.Méretről nem vitázom, kinek mi tetszik és kell. Nekem 15.6" -van és szeretem, az egész magnéziumötvözetből van kívül belül, de 17" nem fémből az baromi bátor lépés. Nyáron asztal szélén ne hagyjuk, mert lefolyik estére
-
Ringman
félisten
A zsanér is jellemzően azért adja meg magát mert hirtelen feltépik az emberek a gépet azt is mindig egy oldalon. Szépen középen kell megemelni akkor még a gagyi zsanérnak sem lesz baja...
sok ember nem akar figyelni ilyesmire ez is lehet szempont, hasonló, mint amikor valaki mindig tokot rak a telefonra.
ettől függetlenül a 14/15" vs 17" vita parttalan szerintem is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest