- Yettel topik
- Apple Watch
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabeboy74
tag
válasz
Avicularia #2076 üzenetére
Pontosan tudom, hogy mi a különbség a root és a custom rom között, és tudom, hogy melyik mire jó, esetleg olvasd el megint, mit írtam, hátha az segít az értelmezésben. A titanium backup esetében csak a rendszer szintű beállítások mentéséhez kell a root (de ha frissítek, akkor lehet, hogy nem túl okos dolog az előző rendszer összes adatát ráerőltetnem az újra), a heliummal pedig az alkalmazásokat tudod menteni akár root nélkül is, vagy szinkronizálhatod az adataikat két androidos eszközön. Mindkettő hibátlanul működik nálam root nélkül is, de én nyilván a szerencsés láma kisebbség közé tartozok,
míg te, az advance felhasználó küzdesz az elemekkel. Persze ha ilyen nagy mágus vagy, akkor egy nandroid backup megoldaná a problémádat, és ha valamit megint elsz@rsz, akkor azzal tovább dédelgethetnéd a superuser jogosultságodat.
A root egyébként - megint csak lehet, hogy tévedek - de a samsungnál és asusnál is garanciavesztéssel jár, mivel olyan hozzáférést kapsz a rendszerhez, amellyel befolyásolni tudod az eszköz "stabil" működését.
De nyilván majd Te kijavítasz.Ne személyeskedj.
[ Módosította: Qru ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 Laptop Intel Core Ultra CPU-val
- Yoga Slim 7 15ILL9 15.3" 3K IPS érintő Ultra 7 256V Arc 140V 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Acer Nitro ANV16-41 16" FullHD 165Hz - Ryzen 8645HS - 32GB/1TB - RTX 4050
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe SSD gar
- eladó MSI Alpha 17
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Braun KF 47/1 tea és kávéfőző fehér / 12 hó jótállás
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest