Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabeboy74
tag
válasz
Avicularia
üzenetére
Pontosan tudom, hogy mi a különbség a root és a custom rom között, és tudom, hogy melyik mire jó, esetleg olvasd el megint, mit írtam, hátha az segít az értelmezésben. A titanium backup esetében csak a rendszer szintű beállítások mentéséhez kell a root (de ha frissítek, akkor lehet, hogy nem túl okos dolog az előző rendszer összes adatát ráerőltetnem az újra), a heliummal pedig az alkalmazásokat tudod menteni akár root nélkül is, vagy szinkronizálhatod az adataikat két androidos eszközön. Mindkettő hibátlanul működik nálam root nélkül is, de én nyilván a szerencsés láma kisebbség közé tartozok,
míg te, az advance felhasználó küzdesz az elemekkel. Persze ha ilyen nagy mágus vagy, akkor egy nandroid backup megoldaná a problémádat, és ha valamit megint elsz@rsz, akkor azzal tovább dédelgethetnéd a superuser jogosultságodat. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A root egyébként - megint csak lehet, hogy tévedek - de a samsungnál és asusnál is garanciavesztéssel jár, mivel olyan hozzáférést kapsz a rendszerhez, amellyel befolyásolni tudod az eszköz "stabil" működését.

De nyilván majd Te kijavítasz.
Ne személyeskedj.
[ Módosította: Qru ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Milyen autót vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Villanyszerelés
- Formula-1
- Energiaital topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
míg te, az advance felhasználó küzdesz az elemekkel. Persze ha ilyen nagy mágus vagy, akkor egy nandroid backup megoldaná a problémádat, és ha valamit megint elsz@rsz, akkor azzal tovább dédelgethetnéd a superuser jogosultságodat. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)