- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
válasz
margithid #120 üzenetére
"Programozó vagy és ennyire nem értesz a gépekhez?"
Van, amihez de, van, amihez nagyon nem. Sajnos már nincs rá annyi időm, mint régen, újabban inkább a kérdező, mint a válszoló vagyok. Az atom eddig teljesen elkerült, pont a teljesítményproblémák miatt, az architektúra upgrade miatt gondoltam, hogy lehet közel annyira erős 2,26ghz-en, mint egy ugyan annyi magos phenomII 3ghz-en. Tévedtem, megesik, elfogadom, info-t eltároltam, visszatérek rá 2-3 év múlva.A win-féle memóriakezelésbe meg inkább ne menjünk bele, nem véletlenül nem reagáltam azokra a hozzászólásokra. Megfelelő topicban vagy kérésre privátban kifejtem.
Szóval, amit akarok, csak még nem reális: egy olyan gépet, ami passzív hűtésű tablet, cpu teljesítményben hozza a 4magos, 3ghz-es phenomII szinjét és van benne 8gb ram meg minimum 128gb (gyors) háttértár, illetve teljes értékű asztali win, meg van hozzá egy jó billentyűzet, és szereti a bluetooth egeret. Vga mindegy, nem játszok rajta.
Ebből jelenleg úgy tűnik, számomra elérhető áron nem megvalósítható a cpu és a memória rész, a többi már adott. Megoldás: várok még vagy 2-3 évet, hátha. Mivel nagyon, de nagyon régóta várok már ilyen gépre, nem halok bele, ha tovább kell várnom. Ha meg nem valósul meg beáltahtó időn belül, akkor felmérem, mennyire is kell ez igazából, mennyire használnám ki, kiszámolom a megtérülést, és ha úgy alakul, összeszorítom a fogam, éskönnyekkel küszködve ugyan, dekiadom rá a megfelelő összeget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos autók - motorok
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest