- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Minden idők legjobb cicafotóival készül a Xiaomi 17 Ultra
- Fotók, videók mobillal
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mekkora szemétládák a Lenovo-nál!
Vettem ugye egy Ideapad C340-14API lapost a közelmúltban. Azon nem lepődtem meg, hogy az AMD-s változatról lehagyták az ujjlenyomatolvasót. Bunkóság, de mondom ez van.
Most viszont bővítettem volna a memóriáját. Elvileg az egyik csatorna forrasztott, így csak egy foglalat van. Gondoltam, benne vannak a forrasztott chip-ek, így csak a foglalatba kell betennem a plusz memóriát, és minden happy. Hát, a nagy lóf...t.
Megvannak az alaplapon a chip-ek helyei, behuzalozva, szépen látszanak a forrasztási pontok is, de chip-ek sehol. A foglalatban volt egy 4 gigás memória. Kicseréltem egy gyorsabb és nagyobb darabra, de most ez így még mindig csak egy csatorna. F...om beléjük.
Kérdés minden hozzáértőhöz: Megoldható a forrasztott memória csatorna chipjeinek utólagos beforrasztása? Mármint nyilván nem itthoni körülmények között gondoltam, hanem ha beküldöm a gyári szervizbe, tudnak bele memória chip-et forrasztani úgy, hogy működjön is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Asus Z13 Flow Acronym Limited Edition
- ELADÓ: ASUS ProArt Studiobook H7600H 64GB RAM / i9 / RTX Studio / 4K OLED
- Lenovo ThinkPad T480s - i5-8350U
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest