- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
#04824576 #152 üzenetére
A duo tapipadja a numpad helyén van, és pont annyit tud mint az első linkelt változat, kapcsolható numpaddá vagy sem
Hogy a touch pad méretű és elhelyezkedésű kijelzőbe éptett touchpad ami egy touchscreen padnak nevezett valami az végülis mi, az inkább teoretikus kérdés
Mivel valós felhasználása kb a yt/spoti vezérlésben van, a többi az elég hmmm szóval kissé megerőszakolt valami, ezért szerintem felhasználását tekintve még mindig inkább közelebb áll egy okos touchpahozd, mint egy buta médialejátszó kezelő izéhez
De végülis tök mindegy.
-
törölt tag
válasz
#04824576 #150 üzenetére
Azért, mert nem egy bármilyen más laposban látható tapipad kerül be, hanem egy kijelző ami kvázi kompromisszum mentesen ugyanarra is használható, azért még nem hal ki a tapipad, csak extra funkciót kap szerintem
A billentyűzet is billentyűzet marad ha mechanikus vagy rgb, akkor is
A duo meg... Amennyire látom pont olyan zsiráf, mint az Acer féle Iconia dual kijelzős izéje volt. Drága, igazán korlátozott userbázisnak szóló tech demó, mert mi ilyet is tudunk, de nem egy olyan trend ami (szerintem) a halandóknak szól.
Külön elszomorodtam picit, mert visszalapozva az iconia ph teszthez az egyik fájdalmas pont a 360k-s vételár volt... 9 éve... Most ennyi pénzért már kb középkat cuccot kapsz csak... Na mindegy, a világ ilyen...
-
törölt tag
válasz
#04824576 #145 üzenetére
A webcam szerintem viszont már most látszik, hogy van ahol nincs, máshol meg a kávacsökkentés miatt száműzik olyan helyekre, ahol jó hogy van, de orrszőr nyíráson kívül sok haszna nincs. Remélem inkább elhaggyják vagy max lesz egy pop up kamera fent, esetleg egy fentre mágnesesen dokkolható modul mint a surface töltője, egy kis henger vagy valami, mert ha elkezdik a kijelzőt kivágni mitn a telefonoknál én felgyújtom a világot a pcsába
A tapipad viszont szerintem marad, nem igazán tudják semmire se használni azt a területet. Teljesen letolni oda a billt se túl ergonomikus, ölben használva a lapost egerészni kb esélytelen magad mellett a kanapén, az érintő kijelző meg határeset sokszor win alatt, mert a gui nem igazán arra van kitalálva sok programnál.
-
sh4d0w
félisten
-
DudeHUN
senior tag
válasz
#04824576 #53 üzenetére
Nem értem mi a probléma ezzel egyébként. Azon kívül, hogy a gyártók mit adnak meg. Ebben az esetben (mobil eszközök) kvázi mindegy, mert a partnereik felé kell pontos adatot szolgáltatniuk.
Btw. minél hosszabb a terhelés ez a chip annál jobban teljesít a konkurenciához képest. Már csak megfelelő választék kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Suzuki topik
- Hyundai, Kia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- További aktív témák...
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Lenovo Thinkpad 460 S
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad P52 15.6" Core i9 8950HK Quadro P3200 6GB 32GB DDR4 RAM 1TB NVME SSD
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest