- Ilyen vékony egy professzionális Galaxy
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
zz top
tag
Ennek a monitornak számomra csak két baja van -
az első az ára,
a másik meg hogy nem hajlított. Hajlított verzióban el tudnék képzelni hármat egymás mellett, ezzel a szép vékony kávával, szimulátotokra, és néha néha egy-két firstpersonshooterre tökéletes lenne.És magasról leszarnám hogy nem IPS, de szerintem még vagy ötvenen biztos beírják hogy "ennyi pénzé nem IPS, jajj istenem".
Egyébként meg nekem is IPS-em van, egy Dell P2414H, és nemrég vásároltam, mivel 60K körül jelenleg nincs sok minden jobb a piacon, és nem is nagyon lesz egy darabig. Hosszú évekig egy 5:4-es 19 colos TN után azért valamivel jobb, de semmi világot megváltó, amiről itt hosszú sorokat kéne litániázni.
Az, amiről meg beszélek, (144hz, és hajlított) ha a jelenlegi trendek mellett, kb. 5-6 év múlva ha elérhető lesz, reális áron, akkor már optimista voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- Eladó Samsung Odyssey QD-OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Gaming Monitor 2024
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- PS Plus előfizetések
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest