- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung SmartTag2 teszt
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmedly
senior tag
Üdv mindenkinek!
Látom nincs nagy mozgás, de megkérdezem:
találkozott valaki azzal a problémával hogy a Bluetooth headset hangerő szabályzása rossz? Konkrétan. Bejövő hívás esetén fogadom a hívást és nem hallok semmit míg meg nem nyomom a hangerő gombot. Viszont akkor is halk, alig hallható a másik fel. Ugyanezt csinálja Samsung és Jabra headsettel is. Ilyenkor ha belépek a hangerő beállításokba a telefon bejövő hívás hangereje teljesen le van véve holott nem vettem le.
És slusszpoénnak van hogy jó minden. Nem bírok rájönni mi a gond. -
noisia
aktív tag
Pontosan ezért mondtam, hogy a pénz diktál. Azért hagynak ki egy 1$-os cuccot, mert 10milliós eladásoknál az ugyannyi $, az meg már szemmel látható összeg bármilyen negyedéves jelentésben. Na de 10milliós eladást nem egy 650ezres telefon fog generálni, eladnak belőle pár 10ezret aztán kész. Tehát csak az van, hogy belefeccöltek rengeteg milliót a fejlesztésbe, a gyártósorokba, viszont vastagon bukó anyagilag .... versus az 1 dolláros közelségérzékelőt meg kisprórolják.
" ..a p3'n1szem benne volt a Rekordok könyvében..aztán a könyvtáros mondta, hogy azonnal vegyem ki.."
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
A jövő most van
-
KISDUCK
addikt
válasz
<Adamsky> #19 üzenetére
Hát a phabletek is ha jól tudom ázsiában lettek népszerűek és onnét terjedtek el. Szerintem a noccsal is ugyan ez lett volna, mert máshogy nem tudták a kijelző arányát a telefonhoz viszonyítva növelni. A nagy kínai gyártók így is úgy is rácsaptak volna mint a tyúk a takonyra és ugyanúgy elterjedt volna a világon mindenhol.
-
eclipse006
őstag
Rohanok a boltba megvenni, ja nem...
https://www.instagram.com/sz.sandor90/?hl=hu
-
Emericus Max
tag
Batman kiadás +100 dezsőért
Nem tudom megéri-e??? -
<Adamsky>
nagyúr
" ... akkor is elterjedt volna ... "
Ezzel vitatkoznék (bár nyilván parttalan lenne, mert egyikőnk sem tudja hitelt érdemlően bizonyítani az állítását, plusz kb. - a jelen szempontjából - mindegy, hogy kinek van igaza). Az alma sajnos nagyon komoly hatással van az iparágra. Ezt szerintem többször bizonyította. Persze sokan utálják, ezért, de én igazából megfordítanám a dolgot. Pisztolyt tartott valaki a sok copy-paste gyártó fejéhez, hogy másolják? Nem. Ők ennyire szolgalelkűek.Engem inkább tényleg az érdekelne, hogy ha ilyen gamer mobiloknál oda tudnak figyelni rá, akkor a többinél miért nem? A kulcsszó szvsz. a változatosság / választék. Ma én azt látom, hogy mind méretbe (ez a másik gondom), mind kialakításban csak egyféle mobil létezik (~99%-ban): a nagy és lyukas kijelzős. Pont.
#18 noisia
+1
"A presztizs fogalmát is értem, de amikor kihagynak egy 1 dolláros értesitőledet a telefonok 99%-ából, akkor nem veszem be hogy nem a pénz/profit diktál ... "
És akkor azt a kérdést is lehetne boncolgatni, hogy mire lenne kereslet. Ez ugye örök vita itt a fórumban is. Mindent bele gamer mobil vs. tisztességesen összerakott kompakt (!) telefon vm. normális (nem csúcs) SoC-al. Csupa olyan kérdés, amit én tök szívesen feltennék az érintetteknek ... -
noisia
aktív tag
Én még mindig komolyan értetlenül állok afelett, hogy kik a célcsoport!?
~1500$ még amerikában is sok egy telefonért.
Azt meg ne mondja nekem senki, hogy pisis h#lyegyerekeknek tömegével veszik ezeket a telókat, csak hogy minden szabadidejükben játszhassanak.
Ennyiért becsületes gamer laptop is szerezhető, aki kicsit komolyan foglalkozik a gaminggel, az nem b#ziskodik egérmozin.
Azért a párezer h#lyéért a világon megéri a fejlesztési/gyártási költség?
Vagy ez most hogy van.
A presztizs fogalmát is értem, de amikor kihagynak egy 1 dolláros értesitőledet a telefonok 99%-ából, akkor nem veszem be hogy nem a pénz/profit diktál, mint ahogyan azt az élet összes többi területén is tökéletesen tapasztaljuk manapság..." ..a p3'n1szem benne volt a Rekordok könyvében..aztán a könyvtáros mondta, hogy azonnal vegyem ki.."
-
Szebb napot... Kicsit utána jártam, ez a teló ennyiért tényleg nem tud esim-et kezelni? Hát 2022-ben elég nagy szégyen egy ilyen árkategóriás mobiltól...Mindnen féle csicsára futotta a költségvetés de egy esim támogatásra màr nem?
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
KISDUCK
addikt
válasz
SkyLine3000 #9 üzenetére
Ha az epül nem használt volna noccsot akkor is elterjedt volna, mert már volt olyan gyártó aki azelőtt dobta piacra a saját cuccát hogy az apple bemutatta volna az övét pl.: Essential Phone és Sharp Aquos S2.
-
Kevin8997
tag
Ez a hardware kibírna akár 6 évet is frissítve.
-
A Molyember
tag
válasz
SkyLine3000 #9 üzenetére
Hát ja, az a különbség, hogy az Apple nem dísznek rakta rá a noccsot, míg az összes többi birka cég igen. Ennyiben van igazad.
-
Hallosz
senior tag
600.000 forintos teló, a GSM tornyokban meg áramszünet várható. Szép új világ lesz itt.
-
joey04
titán
válasz
SkyLine3000 #9 üzenetére
szemét epül
-
SkyLine3000
addikt
Amíg az ájfón nyomatja az idiótaságait, addig nem lesznek normális/hagyományos telefonok, mert a sok bégető birka gyártó kopizni fogja egyből. Ha anno nem rakják rá azt a q noccsot a mittoménmelyik telójukra, akkor most nincs se noccs, se csepp, se lik, semmi. Mennyivel jobb lenne.
-
<Adamsky>
nagyúr
"Úgy hívják trend."
Klasszikusok után ... " ... persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"
A trendjüket meg dugják fel oda, ahol a nap se süt!" ... úgy meg is szoktam." - nehezen visz rá a lélek, hogy még én szokjak meg olyasvalamit, amiért komoly pénzt teszek le az asztalra.
" ... remélem a következő telefonom ... " - ezt tényleg csak remélni lehet, mert a trendek (de rühellem ezt a szót) nem ebbe az irányba mutatnak (ld. legújabb szifon, ahol piedesztálra emelték a sz@ros szigetet ezzel az új "dynamic island"-el.
-
joey04
titán
értem, hogy gamer, de ennyiért azért lehetne erősebb a kamerás felhozatal...
-
<Adamsky>
nagyúr
Nem igazán tartoznak az érdeklődési körömbe ezek a gamer mobilok, de mindig rácsodálkozok, és ezzel párhuzamosan értetlenül állok az előtt a tény előtt, hogy valamiért az összes gyártó azt hiszi, hogy csak a gamer-eket zavarja a notch, lyuk, "könnycsepp", stb. Tudom-tudom, van olyan gamer mobil is, aminek "lyukas" a kijelzője, de a nem gamer mobiloknál sokkal rosszabb az arány.
Kedves Dani / Mobilarena!
A legközelebbi alkalommal, mikor összefuttok egy gyári fejessel, igazán feltehetnétek neki ezt a kérdést. -
viragdani01
HÁZIGAZDA
válasz
Steve_Brown #2 üzenetére
Állítólag azzal segíti az AeroActive Cooler kiegészítővel együtt a hűtést, hogy a portálon keresztül egyenletesebben oszlik el a levegő és így a hő a ház belsejében:
Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
WhiteWalker
nagyúr
Switchet v Vitát miért ezzel kell összehasonlítani? Tök más a két kategória.
-
Steve_Brown
senior tag
Tíz fokért egy ilyen bonyolult motorizált csatlakozó? Ráadásul nem si rétem milyen elven vonja el a hőt.
-
bali
tag
2 év főverzió + 2 év biztonsági frissítés nagyon harmatos ebben az árban..
Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Watch Active 2
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egy kérdés merülhet fel igazából, ha a ROG Phone 6D Ultimate a téma: javít-e a teljesítményen a MediaTek lapka és a hátlapba szerelt hűtőnyílás?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Netfone
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- GTA VI
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Tudományos Pandémia Klub
- Politikai mémek
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget