- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
beno52
tag
Dobják be ezt a 3,5mm jack-DAC kombót egy jobb kamera és QI töltés mellett a következő ZENFONE-ba és már van is egy vevőjük
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Elismerésem
Nem kéne, nem tetszik, de az akksi, a teljesítmény, a hardver, minden elismerést érdemel, a kamerán kívül, de nyilván nem az az elsődleges nálaA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
bollokcs80
Korrektor
Nem vagyok oda a gamer stuffokért, de ez egy elég korrekt cucc lett - fényképezőben átlagos, de a vas elég combos és szoftveres oldalról sok extrát raktak hozzá. Ahhoz képest, amilyen áron mennek a csúcstelók, a 8/128-as 290k-ért szinte baráti.
Alapos teszt lett, köszönet Alice-nak.B.Cs.
-
Kasya
nagyúr
Jövőre talán egy ois is bekerül. Az aktív hűtő 15 fokos hőmérséklet csökkentése viszont nagyon durva, ha tényleg kiadja.
-
szaszyka
senior tag
Akik a kamerát emlegetik, érdemes a Youtube-on megnézni a tegnapi Mobilaréna "részt", abban Bog beszélt a kameráról is...
Lenovo Thinkpad X220 :D
-
ZoltayA
aktív tag
válasz enginev3.0 #2 üzenetére
Semmi gond nincsen azzal a kamerával. Jó fotókat csinál.
-
AS
félisten
A hivatalos oldal szerint lesz Ultimate verzió itthon is.
[link]
479 999 FT lesz Na ez már Samsung Ultra árban van, de kamerát leszámítva azért pár dologban jobb is nála.[ Szerkesztve ]
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
.Szaki.
addikt
Komoly, megtervezett, jól összerakott, remek telefon, abszolút megérdemli az Ajánlott plecsnit. Szimpatikus! Android fronton ez akár azoknak is komoly alternatíva lehet, akik nem is játszani akarnak. Én például soha nem játszom telefonon, de tuti felvenném a listába ha droidot keresnék.
-
jUUh
addikt
"De idén az audóra és a töltésre mentek rá." - ez nem audióra akart lenni?
A telefon amúgy hihetetlen bitang. Elképesztő, hogy az asztali gépbe 8GB RAM van, ebbe meg...
Samsung Galaxy S23+
-
janeszgol
félisten
Ahogy olvastam, meg néztem a teszteket, hát mindhárom kiszerelésre mehetne a különösen ajánlott is.
Egyetlen egy dolog van, ami kérdőjeles, az a szoftver támogatás.[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Oké, az előlapi kamera este gyászos. (A hang akkor is jó.) Illetve este nem jó a Hypersteady, a wide, illetve a 8K sem videóban. A többinek szép a képe este is.
De nappal tök jól használható, a hang pedig elég acélos. A hátlapi FHD 30fps hypersteady különösen tetszik, elég jó képe van a videónak.
Megnéztem még a normál, és a wide 13 mpx képeket is. Szerintem hozzák azt, amit az átlag. Lehet a Samsung jobb, az iPhone biztosan jobb. De nem használhatatlan. -
Dizájn már szinte kötelez , szuper kütyü lett. Bár én az új Zenfonet is vártam , mert szinte kis idő el csúszással szokták bejelenteni .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
aktív tag
Meghökkentően jó ez a telefon, gyakorlatilag az egyetlen csúcsmodell, amin hajlandó lennék most elgondolkodni. És ezt úgy mondom, hogy játszani egyáltalán nem akarok...
Erős hardver és üzemidő, jack, szuper audio DAC, nincs noccs, tud valaki még egy ilyet? Respect, Asus![ Szerkesztve ]
Shit happens. Size matters. Time flies.
-
ZoltayA
aktív tag
válasz Luck Dragon #20 üzenetére
Asus Zenfone 8 pro: 2021.10.hó
-
-
prolad
addikt
Ütős lett, a legkisebb egy bátran ajánlható alternatíva még a nem gamereknek is. Ha mindenképp kell a nagy tárhely, még a 12/256os se rossz, a többi az már annyira nem nagy üzlet.
-
Schuler888
senior tag
Valahol meg kell takaritani a koltsegeket. Hardvereket bevasarolni egyszer egy telefon keszitesehez olcsobb, mint szoftverfejleszto mernokoket tartani normalis letszamban es havonta bert adni nekik...
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
Kasya
nagyúr
válasz Schuler888 #29 üzenetére
Azért ennyire nem rossz a kép. A havi biztonsági frissítéseket kívül naprakesz. Minden fórumban jelzett hibát, és egyebeket javítottak eddig.
[ Szerkesztve ]
-
ZoltayA
aktív tag
válasz Schuler888 #29 üzenetére
Tényleg? Es az Android 10- et közmunkás mérnökök csinálták?
-
moleculez
veterán
Hardcore almásként kevés android vas van ami megdobogtatja a szívem, de az aktuális ROG az mindig. ( Jah meg a Fold2)
Erre azt mondom, hogy egy átgondolt koncepció.[ Szerkesztve ]
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Yodafon
senior tag
AliceWake nem egy csaj???
I'm gangsta!
-
-
twollah1976
őstag
Szamomra ertelmezhetetlen kategoria ez a gamer telefon.
Kollega kezebol ugy kell pajszerral kifeszegetni a kezebol a Mate 20 Prot, hogy vegre meltoztasson dolgozni, de o casual jatekokkal jatszik, meg YouTubeot hallgat.
Tobb cicas tesztkepet, videot!
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Schuler888
senior tag
válasz twollah1976 #36 üzenetére
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
őstag
Óvatosan Alicewakenek itt kész hódoló hadserege van Emlékszem mi volt még a régi tesztek alatt .
Nekem nagyon adja ez a telefon egyedül a üveg hátlap és egy picit gyenge kamera ami bánt de amúgy tökéletes .
[ Szerkesztve ]
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
joey04
titán
ez a mobil gaming továbbra sem érdekel, de a jó hűtést meg a nagy telepet továbbra is irigykedve nézem.
-
őstag
Több össze vetést is néztem és meg én is a rossz szemeimmel láttam a különbséget persze nem tántorít el akkor is ezt veszem ha nem most akkor BF idején .
Láttam amúgy hogy várod hogy be essen az ára . Befog de nem annyira mint várod .
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
őstag
Látod Kasya mondtam Rog phone 3 topikban hogy ezt most nagyon el fogják találni bár ehhez nem kellett nagy jós tehetség .
-
LittleLombax
csendes tag
Nem vagyok gamer sem telefonos, sem pc-s, sem pedig konzolos téren és nem is tetszenek a gamer designt kapott kütyük, na de ez a telefon ezzel a teljesítménnyel, audiós és hálózati képességekkel és ezzel az üzemidővel még engem is teljesen elcsábított, főleg ma, amikor gyakorlatilag minden csúcskategóriás telefon 330 környékén kezd. Szép munka Asus!
-
bostone
addikt
Szolgáltatónál mikor lesz elérhető?
-
moleculez
veterán
válasz LittleLombax #47 üzenetére
Ráadásul úgy, hogy a normál flagshipekben csak fingreszelés megy évek óta, zsuzsiskodás a designnal, meg a kamerák számával, érdemi fejlődés, extra az nulla.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gumi és felni topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest