- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ősember
őstag
a fogtündéres beszolás után magyarázhatod, hogy nem nekem cimezted a hülyézést...
honnan tudod, hogy nem lesz ez a kártya jo ár/teljesitmény arányu?talán azért csinálják ebben a szegmensben, mert a 3870-et már duplázták... ez a 3850 soron következö kártya. ezt nehéz lett volna kilogikázni
"neked idegen a tisztességes és korrekt üzlet""ami ugye eleve fedi, hogy mind két félnek megérje"
najo, én itt ezen a ponton befejeztem a veled valo beszélgetést, mert el vagy tévedve. elbeszélünk egymás mellett... különben is, a korrektség nem az árra vonatkozik, miért is vonatkozna?! -
Ősember
őstag
azt szokták mondani, hogy amikor elfogynak a normális érvek, akkor megy át a dolog személyeskedésbe
na de bazdmeg... ez az elsö sorod: "Talán akkor lenne értelme, ha az összes game alatt jól menne az x2-es megoldás" - itt ha mégis nem a 2 mag miatt nyivákolsz akkor mi az isten faszáért?
mondom MARKETING. nem ár/teljesitmény. te tényleg ekkora farok vagy?
ha engem hülyéztél le akkor azt mondd, hogy én vagyok a hülye, ne kerülgessük, azt nem szeretem. különben is szerintem te meg egy köcsög vagyna bumm... majd ugy is kimoderálják...
hogy jön ide a korrektség?uram isten, téged répával neveltek vagy mi?
-
Ősember
őstag
"Talán akkor lenne értelme, ha az összes game alatt jól menne az x2-es megoldás"
nos... megjelent egy 2 magos kártya, amit te lehuzol, mert nem jön elö minden játéknál a második extra mag ereje. gondolom erre céloztál a "jol menne" alatt...
adott a kártya. adott az extra erö. a játékok egy része ezt még nem használja ki, tehát biztosan programozás kérdése. ennek ellenére te azon sirsz, hogy 2 mag minek, amikor nem használják ki a játékok. egy kicsit gondolkozhatnál istalán elöször meg kell, hogy teremtsék az alapokat azzal, hogy csinálnak 2 magos kártyákat, mielött 2 magra tudnak programokat irni, nem?
vagy talán intel HT elött volt multitasking desktop környezetben?
a válaszod elsö felére meg nem is reagálok, mert látszolag lövésed sincs a marketingröl.
-
Komplikato
veterán
"1ébként, elárulhatnád, hol írtam, hogy az ATI-n múlik, hogy kihasználja e a játék a 2 magot? "
Azt nem tudom te írtad e valahol ezt, de nekem magyarázza már el valaki MIÉRT nem a driveren műlik? A játék nem csak a D3D vagy OGL felületet látja? Tudtommal nem kell tudnia hány GPU, hány shader, stb. van a gépben, nem?
-
Ősember
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Magisk
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest