- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tanisz
senior tag
Akkor jól sejtettem
Köszi(#16) b. Hát nem tudom, 24" ips FHD-t is használok, de én látom a pixeleket, különbözőek vagyunk.
Persze nem durván, de a 27" ips wqhd hozzá képest sokkal "sumább". Nem vagyok pixel őrült, simán elvagyok a FHD-n is, csak feltűnt a különbség(#19) Puma K elhiszem, de amiket én láttam 144hz 32" wqhd monitorokat, azoknál látható volt számomra a pixel, jobban mint a saját monitoromon, de ugye ez nem is csoda, hisz ugyanannak a pixelszámnak nagyobb felületet kell betöltenie
No offense, tuti jó monitorok a wqhd/32", de nekem már 32" és felette a 4K dukálna, az biztosIgaz árban is meglátszana
Igaz ha játszik az ember, nincs az a VGA ami 144 vagy 165 hz-en stabilan kihajtaná max részletesség mellett az új játékokat 4K-ban
-
Természetesen mindenkinek mérlegelnie kell mi éri meg neki, szüksége van e arra amit nyújtani tud . Ezek a monitorok jelenleg a Freesync 2 vel a csúcsot képviselik játékhoz adott felbontásban.
A HDR mellett, ami nem elhanyagolható hozzá adott érték szerintem, mint írja a cikk is az sRGB színtér kétszeresét le kell tudnia fedni, valamint alacsonyabb késleltetést kell tudnia. Ez garantál egyfajta minőséget szín és elektronika terén. Attól hogy valami 144 Hz és 32 " nem biztos , hogy jó képminőséggel rendelkezik mert a freesyncet minden szarra rányomták anno sajnos. Mint írtam a legolcsóbb ilyen tudású monitorok 170 K- 180 K tól felfele vannak.
Szerintem a HDR egy baromi jó cucc filmnézésnél és játéknál egyaránt, FC5 ben találkoztam először az igazi HDR élménnyel és levett a lábamról. Amúgy az alacsony késleltetés számomra talán még fontosabb és így egybe véve megérheti a felárat, hogy az ember tudja hogy a piacon lévő egyik legjobb tudású 1440P monitort kapja meg ennyi pénzért. Ez kb hasonló, mint a Gsync nvidiánál ahol szintén garantálva volt egy minőség, igaz borsos áron.
ÉN egyébként egy Gsync monitort váltottam le erre, ami most van, nem bántam meg, már csak a méret miatt sem.( ott ezért az árért 27 " fért bele TN panellel) -
Tanisz
senior tag
Ööö...nem túl "pixeles" a 27"-ban a 2k (2048 x 1080 aka 1920x1080), ami inkább FHD-nak felel meg? Vagy a 2k alatt a qhd-t (2560 x 1440) kell jelen esetben érteni?
Csak azért kérdezem, mert nekem egy 27"os wqhdm van és az pont megfelő a méret/pixel arányban, ugyanezt láttam 29" és 32" ban de elég zavaró volt hogy úgymond lehet látni a pixeleket.
Mint ahogy 27"-on a FHD is nagyon zavaró tud lenni.
Nem kötekszem, csak kérdezem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- SAMSUNG (L49CG954SUXEN) 240HZ 5K OLED GAMER SMART ! AKCIÓ!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- SAMSUNG (LS34DG850SU) 34 "WQHD 175HZ OLED GAMER MONITOR UJ MODELL!
- LG (45GS95QE-B) 45" 240HZ OLED QHD GAMER UJ MODELL! AKCIÓ!
- Crucial 240GB SSD eladó
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest