- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mesa23
aktív tag
Üdv!
Azt szeretném megkérdezni, hogy hol találom a beállításokon belül azt az opciót, ahol ki tudom választani, hogy MTP módban, vagy fénykép átviteli módban csatlakozzon a számítógéphez ha összekötöm kábellel?
A választ előre is köszönöm!
-
mesa23
aktív tag
Üdv!
Tegnap én is beléptem a klubba. Elmentem szétnézni a Nyíregyházi Médiába, és nem tudtam ott hagyni egy matt, kék hátlapú kis kütyüt! Igaz, hogy van egy Galaxy Tab 10.1-em már vagy 1,5 éve (még Honeycomb 3.1-es android van rajta, tetű lassú, sok akadással, gondolkodással, tehát egy förtelem, de mivel nem igazán értek a szoftver frissítéshez, ezért az is fog rajta maradni, ugyanis Telenor függő, és azóta sem ajánlott fel frissebb szoftvert), de ez a kis Asus nagyon megfogott, eszméletlen gyors, szép, és jobban is tudom magammal cipelni a kisebb táskámban ha szükséges! Tehát az első benyomás róla nagyon pozitív!
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple asztali gépek
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Fujifilm X
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest