- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Libretom
aktív tag
Mielőtt tabletet vásároltam utánanéztem az ár/érték arányoknak, és én is arra jutottam, hogy a legjobb vétel egy Wayteq 7.9-es lenne. Miért nem vettem azt? Mert alaposan utánanéztem, és olyanokat olvastam a PH fórumon róla, hogy háromból hármat vissza kellett vinni, meg lépten nyomon bajok voltak vele, harmat gyenge wifi, rövid üzemidő. Azután rátettem egy tízest és megvettem ezt - és itt jön a lényeg - mert amire nekem kell, azt mindent kiváló szinten, gyorsan, szépen megcsinál, 10 órás üzemidőt bír, és megbízható. Egyszóval nem hiszem, hogy ÁR/ÉRTÉK arányban ennél jobb vételt tudsz ajánlani, de ha igen, akkor kérlek tedd meg!
-
Levente75
aktív tag
Nézd, csak úgy magadban gondold át. Benne lenne pl OTG, viszont nem menne el csak 5 órát, vagy benne lenne az OTG viszont nem lenne benne 1280-as képernyő, vagy variálhatnám. Mindig lenne valaki aki valami miatt nyöszörögne, és nem azt nézné, hogy mennyire nagyszerű készülék.
Mo.-n mindig azt nézzük mi a hibája valaminek, nem azt, hogy mennyire nagyszerű, és örülnénk neki és előnyeinek, ha már van, vagy megvettük.Azt meg nem tudom, hol olvastam, de az ASUS házon belül sem akar konkurenciát csinálni pl. a Nexusnak. Nem csinálhatja ugyanazt, és ráadásul olcsóbban. Amúgy végtelenségig lehet hasonlítgatni 50 típust is, mindig lesz olyan ami az egyikből hiányzik a másikban meg ott van (tulajdonság) és fordítva..
Én pl. észre sem veszem, hogy szemcsés a képe, mert elfogadtam. Azt is elfogadtam, hogy nincs rajta villanó vaku. jó lenne persze. De ez van. mielőtt megvettem, elfogadtam magamban a hiányosságait, és az erényeit, ezért vagyok elégedett vele 4 napja. Használom amire való, és remélem az életem fogja megkönnyíteni, a munkámat, és ha van rá időm akkor még szórakoztatásra is lehet használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- VGA kibeszélő offtopik
- Gumi és felni topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Küszöbön az androidos PC-k
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Villanyszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke ajándék tok fólia
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest