Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levente75
aktív tag
Nézd, csak úgy magadban gondold át. Benne lenne pl OTG, viszont nem menne el csak 5 órát, vagy benne lenne az OTG viszont nem lenne benne 1280-as képernyő, vagy variálhatnám. Mindig lenne valaki aki valami miatt nyöszörögne, és nem azt nézné, hogy mennyire nagyszerű készülék.
Mo.-n mindig azt nézzük mi a hibája valaminek, nem azt, hogy mennyire nagyszerű, és örülnénk neki és előnyeinek, ha már van, vagy megvettük.Azt meg nem tudom, hol olvastam, de az ASUS házon belül sem akar konkurenciát csinálni pl. a Nexusnak. Nem csinálhatja ugyanazt, és ráadásul olcsóbban. Amúgy végtelenségig lehet hasonlítgatni 50 típust is, mindig lesz olyan ami az egyikből hiányzik a másikban meg ott van (tulajdonság) és fordítva..

Én pl. észre sem veszem, hogy szemcsés a képe, mert elfogadtam. Azt is elfogadtam, hogy nincs rajta villanó vaku. jó lenne persze. De ez van. mielőtt megvettem, elfogadtam magamban a hiányosságait, és az erényeit, ezért vagyok elégedett vele 4 napja. Használom amire való, és remélem az életem fogja megkönnyíteni, a munkámat, és ha van rá időm akkor még szórakoztatásra is lehet használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alienware 17r4 olvass
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi