- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Yettel topik
- Mobil flották
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Pörögnek az Ulefone Armor eladások
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levente75
aktív tag
Nézd, csak úgy magadban gondold át. Benne lenne pl OTG, viszont nem menne el csak 5 órát, vagy benne lenne az OTG viszont nem lenne benne 1280-as képernyő, vagy variálhatnám. Mindig lenne valaki aki valami miatt nyöszörögne, és nem azt nézné, hogy mennyire nagyszerű készülék.
Mo.-n mindig azt nézzük mi a hibája valaminek, nem azt, hogy mennyire nagyszerű, és örülnénk neki és előnyeinek, ha már van, vagy megvettük.Azt meg nem tudom, hol olvastam, de az ASUS házon belül sem akar konkurenciát csinálni pl. a Nexusnak. Nem csinálhatja ugyanazt, és ráadásul olcsóbban. Amúgy végtelenségig lehet hasonlítgatni 50 típust is, mindig lesz olyan ami az egyikből hiányzik a másikban meg ott van (tulajdonság) és fordítva..
Én pl. észre sem veszem, hogy szemcsés a képe, mert elfogadtam. Azt is elfogadtam, hogy nincs rajta villanó vaku. jó lenne persze. De ez van. mielőtt megvettem, elfogadtam magamban a hiányosságait, és az erényeit, ezért vagyok elégedett vele 4 napja. Használom amire való, és remélem az életem fogja megkönnyíteni, a munkámat, és ha van rá időm akkor még szórakoztatásra is lehet használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Filmvilág
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kuponkunyeráló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- iPad Pro 3.gen 11" WiFi / 128GB / Silver (237)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (238)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest