- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Poco F7
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
Szerintem se állítható mert a technológia szerint nincs nyomási erő érzékenység. Tehát, vagy meg van érintve, vagy nincs... Ami még bejátszhat, az a kéz nedvessége. A festő munkatársamnak állandóan száraz a keze a higító miatt. A múltkor akartam vele 2 player reactorozni. Hát, neki nem ment, mert hiába érintette meg a képernyőt, annyira száraz volt a keze, hogy nem vezette az "áramot"...
meg is magyaraztad, hogy MIERT kalibralhato az erintokepernyo. olvasd vissza, amit magad irtal.
itt egy peldaprogram -
Quqesz
nagyúr
hmm igazad lehet,igen ez kapacitív kijelző nincs mit kalibrálni....amúgy nem vészes,csak néha meglepő,meg íráskor szokott zavarni kicsit(pl megnyomtam a spacét és mégsem rak be szóközt),de ettől még nem fogom a falhoz vágni.
nekem is szárazak az ujjvégeim....amin meglepődtem rendesen van fényereje a kijelzőnek,csak egy autó fényerőt hiányolok,mert este mindig le kell vennem,különben lebarnul tőle az arcom mint a szoliban...
asus billentyűzet
na itt az opera mini alatt van kavarás benne,hiába van bekapcsolva nem megy a mondat eleji nagybetű és a kiválasztott szó utáni szóköz....vszínű opera nyalánkság....
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Windows 10
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Háztartási gépek
- Kerékpársportok
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- Lenovo Tab K10 / M11 8GB RAM, 128GB - WiFi
- ONYX NOTE MAX 13,3" Gyakorlatilag Új!
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- iPad 9 64GB wifi + cellular. dobozos, hibátlan.
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest