Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Új olcsó Redmi telefonnal bővült a Xiaomi magyar kínálata
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
emerzee
aktív tag
Szerintem se állítható mert a technológia szerint nincs nyomási erő érzékenység. Tehát, vagy meg van érintve, vagy nincs... Ami még bejátszhat, az a kéz nedvessége. A festő munkatársamnak állandóan száraz a keze a higító miatt. A múltkor akartam vele 2 player reactorozni. Hát, neki nem ment, mert hiába érintette meg a képernyőt, annyira száraz volt a keze, hogy nem vezette az "áramot"...
Nekem egyébként van fóliám, és valamennyivel érzéketlenebb a kijelző vele. Amikor megvettem, nekem pl., túl érzékeny volt a tab. Nem voltam hozzászokva, hogy ha egy picit is megérintem, már érzékel. Állandóan akaratlan érintéseim voltak. Mára megszoktam. Inkább érzéketlenebb a mostani szokásommal, mint túlérzékeny.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Ipad Pro 13 256GB - Asztrofekete
- 8 magos 8 colos Sim kártyás Lenovo Tablet M8 (4.gen. 3GB/32GB)
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Ipad Pro 11 M4 - Cellular - 10 hó apple gari, 4 ciklus
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Fotó állvány eladó
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest