- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 - alap
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Közelebb van a Galaxy TriFold startja, mint gondoltuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doner
aktív tag
válasz
emerzee #3726 üzenetére
Meg lehet osztani csak akkor a teló olyan gyorsan lemerül mint állat, és ha már valaminek merülnie kell akkor az nehogymár a telóm legyen és ne tudjak majd telefonálni...
És még az is zavar hogy ha ma már szinte minden új telóban benne van ez a funkció akkor egy ilyen nagy kijelzős kütyübe is benne kéne lennie szerintem,..
Pedig jó lett volna, tetszik a kijelző, a sebesség..
Ez az aktív hub dolog hogy működik? Lehet táplálni árammal egy egyszerű usb-s töltőről valahogy? Milyen kábelek kellenek hozzá? Nem szeretnék kábeleket vagdosni ezért olyan megoldást szeretnék ami megvásárolható. -
canniball
nagyúr
válasz
emerzee #3726 üzenetére
"Egyébként akinek ilyen tabja van, annak nagy valószínűséggel androidos a telefonja is, ami képes megosztani a netet..."
De legtöbbünknek gondolom korlátos a mobilnet, amiből nem mindegy mennyi pörög, ezt telefonon még kordában lehet tartani, viszont továbbosztva már nem igazán. Nem kötekedésképp írom, én csak itthon használom a tabot így nekem nem különösebben hiányzik az otg, de azt is meg tudom érteni aki szerint ez manapság alap; pláne annak fényében hogy az előd tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Tab K10 / M11 8GB RAM, 128GB - WiFi
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Tolino Vision 4 HD Ebook olvasó Háttérvilágítás, wifi,8 GB, 6"
- iPad Pro m2 11" 128GB wifi hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Silver - 100% EREDETI AKKU - 1 ÉV
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest