- Szuperül szerelhető a Pixel Watch 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegasus
senior tag
úgy tudom, hogy az összes asus készülék (kivéve persze a nexust ugye) szoftveresen tudja kezelni az otg-t, csak rádugod a pendrive-ot és a fájlkezelőjében már látja is, mindeféle root és stickmount nélkül. tehát gondolom a 3g-s stick se gond.
"Mellesleg szerintem teljesen felesleges egy tab mellé drága telefont venni, vagy egy drága telefon mellé tabot, mert kvázi ugyan arra használja az ember és az egyik csak parlagon fog heverni."
totálisan egyetértek, mert nekem volt is one x + nexus 7 kombó, de nagyon idegesített, hogy van egy 100+-os telefonod telefonálni meg smsezni... mert a tablet mellett nagyon nem nyúlsz hozzá az biztos.
"Ezért találom nagyon jó konstrukciónak az ASUS Padfonet, csak az meg kib*szott drága."
ezzel is egyet értek, ezért is szereztem be egyet
, csak már nem is annyira drága. főleg szolgáltatóknál 170 kártyásan(persze független, mert asus nem engedi függősítést) a 64 gb-os... ami azért másfél készülékért igen kellemes (persze csak ha felső kategóriában gondolkodunk)
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Futás, futópályák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Szuperül szerelhető a Pixel Watch 4
- Lexus, Toyota topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Steam topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- További aktív témák...
- Eladó iPad 10 256gb Pink használt szép állapot
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- REDMAGIC ASTRA Gamer tablet 165 Hz-es OLED kijelzővel - 16 GB / 512 GB
- Eladó iPad Pro 11 hüvelykes (2. generációs)
- iPad Pro 11" 3rd gen, M1 8 mag, 8GB, 128GB Wi-Fi + Cellular, , asztroszürke
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest