- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegasus
senior tag
úgy tudom, hogy az összes asus készülék (kivéve persze a nexust ugye) szoftveresen tudja kezelni az otg-t, csak rádugod a pendrive-ot és a fájlkezelőjében már látja is, mindeféle root és stickmount nélkül. tehát gondolom a 3g-s stick se gond.
"Mellesleg szerintem teljesen felesleges egy tab mellé drága telefont venni, vagy egy drága telefon mellé tabot, mert kvázi ugyan arra használja az ember és az egyik csak parlagon fog heverni."
totálisan egyetértek, mert nekem volt is one x + nexus 7 kombó, de nagyon idegesített, hogy van egy 100+-os telefonod telefonálni meg smsezni... mert a tablet mellett nagyon nem nyúlsz hozzá az biztos.
"Ezért találom nagyon jó konstrukciónak az ASUS Padfonet, csak az meg kib*szott drága."
ezzel is egyet értek, ezért is szereztem be egyet
, csak már nem is annyira drága. főleg szolgáltatóknál 170 kártyásan(persze független, mert asus nem engedi függősítést) a 64 gb-os... ami azért másfél készülékért igen kellemes (persze csak ha felső kategóriában gondolkodunk)
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HP notebook topic
- Androidos tablet topic
- Milyen joysticket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Filmvilág
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest