- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
válasz
Goldmen75 #5219 üzenetére
Ha a leirasok bonyolultak neked, akkor nem ajanlom, hogy magad nekiallj flashelni, romot cserelni, inkabb bizz meg valakit, aki ert hozza. Ha nem is a tied a gep, akkor meg plane, mas farkaval nem verheted. Add vissza a gepet, azzal, hogy te inkabb nem.
Igy ezen tul magad csak annyit tudsz tenni, hogy recovery nelkul, inditasz egy filebongeszot, ami tudja olvasni a teljes gepet, beleertve a system particiot is (nem kell irnia, ezert nem kell ehhez root), es kilistazod a fertozott rendszer altal jelentett *.apk fileokat, bizva abban, hogy a kartevo ezt a listat nem manipulalja, az *.apk nevekkel, datumokkal, filemeretekkel, akar md5/sha1 hashukkel egy szoveges fileba, erre biztos van valami egy-klikkes megoldas az aruhazban. Majd bemasolod ide a listat, es nekem van gyari mentesem, ossze tudom hasonlitani, hogy melyik file valtozott a gyari rendszerhez kepest. Ha megvan a tettes, rootolhatod a keszuleket asszem viszonylag egyszeruen, flasheles nelkul, ami utan mar te is bele tudsz nyulni a system particioba, es torolni tudod a kartevot, ami ha egyszerubb, akkor egy ilyen torlessel el is tavolithato. Ha bonyolultabb, es van onvedelmi-mechanizmusa, akkor flashelni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő