Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Előfizetés mögé zárta a Sony az Xperia egyik húzófunkcióját
- Milyen okostelefont vegyek?
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Nincs megállás akkuméretben
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
gduck
addikt
Már páran írták, de ahogy visszaolvastam az Asus a multiple account támogatást ígérte 4.2.2 verzióval és nem az OTG funkciót. Nem igazán értem hogy olvasta ezt mindenki félre...
Ma volt a kezemben egy, billentyűzetet akartak volna hozzá csatlakoztatni. Nem tudtam másik tabletet elővarázsolni amivel ne ment volna a billentyűzet, csak ezzel. Hát ez érdekes, más gyártó simán megoldotta (valaki említette hogy ezen keresztül tölt, üzenem hogy már majd mindegyik) az OTG támogatást. Itt ahogy néztem csak azon múlik, hogy semmi feszkót nem ad ki az USB porton. Ez szerintem firmware módosítással soha nem lesz orvosolva
Ennyi pénzért ez vicc...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Google Pixel topik
- Borderlands 4
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Sorozatok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest