- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gduck
addikt
válasz
Levente75 #2505 üzenetére
50e Ft kutya nagy pénz, majd egy havi fizum
Nincs semmi gond, csak óva intek minden ismerőst ettől a tablettől. Akkor inkább már RK3188 chipest ennyi pénzért, ami természetesen tudja ezt a PREMIUM funkciót
Na mind1, nem puffogok tovább, csak a billentyűzet miatt kutakodtam itt
Használjátok egészséggel, hiszen nem ez az elsődleges funkciója egy tabletnek, megértem ha mást nem zavar
-
gduck
addikt
Már páran írták, de ahogy visszaolvastam az Asus a multiple account támogatást ígérte 4.2.2 verzióval és nem az OTG funkciót. Nem igazán értem hogy olvasta ezt mindenki félre...
Ma volt a kezemben egy, billentyűzetet akartak volna hozzá csatlakoztatni. Nem tudtam másik tabletet elővarázsolni amivel ne ment volna a billentyűzet, csak ezzel. Hát ez érdekes, más gyártó simán megoldotta (valaki említette hogy ezen keresztül tölt, üzenem hogy már majd mindegyik) az OTG támogatást. Itt ahogy néztem csak azon múlik, hogy semmi feszkót nem ad ki az USB porton. Ez szerintem firmware módosítással soha nem lesz orvosolva
Ennyi pénzért ez vicc...
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék 2 év Apple garancia Smart Folio
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest