- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
gduck
addikt
válasz
Levente75 #2505 üzenetére
50e Ft kutya nagy pénz, majd egy havi fizum
Nincs semmi gond, csak óva intek minden ismerőst ettől a tablettől. Akkor inkább már RK3188 chipest ennyi pénzért, ami természetesen tudja ezt a PREMIUM funkciót
Na mind1, nem puffogok tovább, csak a billentyűzet miatt kutakodtam itt
Használjátok egészséggel, hiszen nem ez az elsődleges funkciója egy tabletnek, megértem ha mást nem zavar
-
gduck
addikt
Már páran írták, de ahogy visszaolvastam az Asus a multiple account támogatást ígérte 4.2.2 verzióval és nem az OTG funkciót. Nem igazán értem hogy olvasta ezt mindenki félre...
Ma volt a kezemben egy, billentyűzetet akartak volna hozzá csatlakoztatni. Nem tudtam másik tabletet elővarázsolni amivel ne ment volna a billentyűzet, csak ezzel. Hát ez érdekes, más gyártó simán megoldotta (valaki említette hogy ezen keresztül tölt, üzenem hogy már majd mindegyik) az OTG támogatást. Itt ahogy néztem csak azon múlik, hogy semmi feszkót nem ad ki az USB porton. Ez szerintem firmware módosítással soha nem lesz orvosolva
Ennyi pénzért ez vicc...
Új hozzászólás Aktív témák
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged