- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Greag
csendes tag
Hali!
Harmadszor is visszament a kicsike, mert hidegen voltak spontán újraindulásai, fagyásai, hangyák háborúja. Eljutottak odáig, hogy beérkezést követő másnap jött az email, hogy a javítás lezárult. Na mondom ez nem túl alapos tesztelés....
És láss csodát, 10 napja használom és hibamentes, ennyi ideig még sose volt jó. Mondjuk hozzá kell tenni, hogy kicserélték azt az alkatrészt, amit legelőször kellett volna. Tehát alaplap csere volt, és most minden oké. Rákerestem a kódszám alapján, és drágább az alkatrész, mint amennyiért a gépet vettem. Hogy ez miért éri meg nekik (ASUS) az talány. -
Greag
csendes tag
Hali!
Persze másodjára sem sikerült résmentesre a javítás. A hangyák háborúja kevesebb lett, de szinte minden hidegindításnál asus logónál lefagy, majd újraindul 1 perc múlva. Sőt ha lerakom, s pár perc múlva használnám, addigra kikapcsolja magát, nem ébred fel, csak indítani lehet. Tehát a héten megy vissza harmadszor, persze azt is hihetik a szervízben, hogy ez 3 meghibásodás volt 3 hónap alatt, pedig folyamatos, csak próbálom így használni és reménykedek mindig pár hétig, hogy megoldódik, de.... Mindenesetre legutóbb már lcd-t cseréltek, ami nem lehet olcsó, most felvetettem, hogy kéne már talán egy újat adni, nem hiszem, hogy nekik ez megéri, öntik bele a pénzt (alkatrészt random) én meg nem tudom használni, szupi. -
Greag
csendes tag
Nem reménykedek benne, hogy helyrerázódik magától, 3-4 hétig teszteltem, de muszáj újra elvitetnem szervízbe. A hiba ugyanaz, hangyák háborúja. Bejáratott , sőt kifutott modellnél kapásból tudniuk kéne a szervízeseknek mely hibánál mi a teendő, kicsit elkeserítő, hogy a 2 hónapos tab másodszor megy "kórházba". Asusom se lesz többet semmi.
-
Greag
csendes tag
A topik látogatottsága alapján, és a termék boltokból való eltűnése kapcsán kijelenthető, hogy kifutott modellt vettem. De pont időben, hisz a végére 67000 Ft-ért sikerült beszerezni fekete pénteken, ami nem rossz a tudásához mérve. Ha nem kell szervízbe járatnom (1 volt már), úgy gondolom jó vétel, közel sincs ilyen tudás jelenleg ennyiért. A joga2 100 ropi körül van, ami tudásban e körül jár szvsz. Üdv.
-
Greag
csendes tag
Sziasztok!
Kihalt lett ám a hely.
Szervízbe volt, ma kaptam vissza, eddig nem produkálta a hangyák háborúja jelenséget (le is kopogtam).
FFC amit cseréltek, passz, hogy mi az.
Üdv. -
Greag
csendes tag
válasz
geckowize #307 üzenetére
Hétfőn jön a futár érte ha minden igaz. Ma megint csinálta, aztán lekapcsolta magát 1 perc után. Alig tudom visszakapcsolni. Azért sem vesz az ember noname-t, hogy ne járjon így, erre tessék.
A TV gyártás során hogy hogy meg tudják oldani, hogy ne legyenek ilyen problémák dögivel? Furcsa is lenne, ha a 120 cm-es tv-ket küldözgetnénk ide-oda. Túl rövid a termékciklus, sürget a határidő, hogy a konkurenciánál hamarabb kijöjjenek, és kiadnak szarokat még a neves gyártók is, áááááááááá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Azonnali fotós kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest