- Google Pixel topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
Örülj neki, mert nekem a 4. szerviz után össze-vissza fagyogatott, 10-ből 9x feloldottam és lefagyott, vagy már ki volt kapcsolva és akkor meg 10-edjére kapcsolt csak be....
Aztán az egyik nap már meg is halt teljesen! Egy eddig nem látott Intel logó jelenik meg, kivilágosodik, majd eltűnik... és erre képes a tablet jelenleg (!)
Egyáltalán nem voltam ideges, csak moslékkeverőfával törném szilánkosra az összes fogyatékos térdkalácsát a szervizben, hogy 4. menet után egy ilyen rakás szart adnak vissza...(főleg, hogy a 3-adszorra touch misaction, fagyás, minden pöcsömöccse hibával egy olyan üzenet jött tőlük, hogy üzemszerűen működik, a felhasználói kézikönyvnek megfelelően... aztán ahogy elmentem érte, adtam is vissza a cd-vel ugye, és egy ilyen használhatatlan fost adnak vissza)
A héten jön érte a garifutár, <sarcasm> remélem van még 23 ifányi cserealkatrészük és megpróbálják különböző random alkatrészek cserélgetésével orvosolni a hibát, mert az eddig is bejött!! </sarcasm>
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Új iPad Mini 6 Gen. 256GB Wi-fi Starlight 3év garancia!
- Microsoft Surface Go 10.5" 8GB 128GB Pentium Gold 4415Y 1 év garancia
- ONYX NOTE MAX 13,3" Gyakorlatilag Új!
- iPad 9 64GB wifi + cellular. dobozos, hibátlan.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest