- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ted_mosby
senior tag
Én is így vagyok vele.
Mert a mostani telefonomon minden kompakt és kézenfekvő. (4 hüvely pontos) De egyszerűen nem bírnék egy 6 hüvelyes mobillal, az nekem nagy. Még talán az 5"-öt el fogadom, de lassan már az is elavult
Gondolom a következő generáció majd nagyobb kézzel születek hogy elbírják még a "7es kijelzőt is. De mint mondom , a telefon maga nagyon tetszene, de az én méreteimmel még jobban tetszene
-
ted_mosby
senior tag
Mondjuk Tabletnek tényleg jó. Most komolyan, ezeket már nem is kéne telefonnak hívni, ezért is jó a Phonepad,Az viszont meg rémiszt hogy pár év múlva már nem is tudok majd kapni az én méreteimnek ideális telefont?
Mert zavar az hogy előkapja a a nő a mekiben, a NOTE 3at, és eltűnik benne a keze
Mobil amúgy nagyon tetszetős, és az ára is le a kalappal
Lehet hogy majd beszerzek egyet, viszont magamnál nem fogom hordani a biztos, nem égetem magamat ilyennel
Jó a teszt mindjárt befejezem
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- E-roller topik
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Házasság, esküvő
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged