- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Édesapám ilyen telefonjával történt, hogy ha kivesszük a stylust a hüveléből teljesen meghülyül. Semmit nem lehet rajta sem kézzel sem a pennáv csinálni amíg helyre nem tesszük. Valakinek esetleg van valami ötlete mi lehet, mert nehezen nélkülözhetö telefon szervizelésre. Előre is köszönöm
-
levy1983
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek személyes tapasztalata ezzel a telóval kapcsolatban? Lenne 1-2 kérdésem... Ha van valaki, akkor legyen szíves privátban keressen meg.
Köszi, Levi -
air76
tag
-
sdd2
veterán
Eddig semmi gond nem volt vele, tokot nem lehet hozzá kapni, fóliát is vágtam rá. Csak nagyobb zsebben fér el a cucc, viszont kényelmes a netezés a nagy kijelzőn. Hardver igényesebb játékok közül csak néhány röccen be, a legtöbbet nagyon szépen elviszi. A wifi elég erős, a kijelző gyönyörű, egyedül a ház recseg néha keményebb fogáskor, illetve elég csúszós a hátlap, úgyhogy figyelni kell rá. Az aksi 1 napot kibír simán, a hangszóró pedig szépen dübörög. Ha valamire külön kiváncsi valaki szívesen válaszolok.
-
sdd2
veterán
Üdv!
Boldog tulaja lettem egy ilyen készüléknek. Egy kérdésre válaszolok is egyből, sajnos itthon nem lesz kapható az idén, csak jövőre.
-
Gergőke88
addikt
Itthon várható karácsonyig?
-
bok92
addikt
A német mediamarktban már kapható...
-
zz top
tag
Egyátalán valaha megjelenik végre már ez a telefon? Elég nagy a csend körülötte..
ZZTop a lelkes újonc. Hogy mitől lelkes, azt nem tudom..
-
bok92
addikt
Megjelenthetne már...
-
minek?:S
őstag
Nekem bejön.. nem rossz.. és kézbe illő
(nagy kezűek előnyben!).
-
Fryskitt
addikt
Már egy hónapja (kb) nézegetem az angol oldalon... tetszik.
-
Siedrenn
csendes tag
válasz
Tuco Ramirez #82 üzenetére
Sokan egy dolgot felejtetek el itt. Adott itt ez a középkategóriásnak titulált masina. Van neki egy fullHD felbontású kijelzője, 2 gigányi RAM-mal, egy Galaxy Note szintű stylussal. Persze nincsen benne Snapdragon 800, de azért gördülékenyen megbirkózik szinte mindennel. És mindez függetlenül 110ezer.
Az egy éves Galaxy Note 2, amiben nem fullHD kijelző van, és ugyanúgy 2 gigányi RAM, az a mai napig 140ezer körül van. Kérdés lenne, hogy melyiket vennéd meg, ha phablet kell?Nem válasz akart lenni, csak rossz helyre kattintottam.
-
bok92
addikt
Az ára nem rossz.
-
motoflug
őstag
válasz
ted_mosby #87 üzenetére
Meg lehet szokni,ez tény,de azért nem nagyon szeretnék plusz zsebeket a nadrágomra, illetve állandóan táskával mászkálni. Ez van, nem tudom még mire cserélem le az U-t,de az tény,hogy annyit nyomkodom, hogy már nagyobb kijelző kell,de lehet, hogy ezt egy "butatelefon" + tablettel váltom ki.
-
ted_mosby
senior tag
Én is így vagyok vele.
Mert a mostani telefonomon minden kompakt és kézenfekvő. (4 hüvely pontos) De egyszerűen nem bírnék egy 6 hüvelyes mobillal, az nekem nagy. Még talán az 5"-öt el fogadom, de lassan már az is elavult
Gondolom a következő generáció majd nagyobb kézzel születek hogy elbírják még a "7es kijelzőt is. De mint mondom , a telefon maga nagyon tetszene, de az én méreteimmel még jobban tetszene
-
ted_mosby
senior tag
Mondjuk Tabletnek tényleg jó. Most komolyan, ezeket már nem is kéne telefonnak hívni, ezért is jó a Phonepad,Az viszont meg rémiszt hogy pár év múlva már nem is tudok majd kapni az én méreteimnek ideális telefont?
Mert zavar az hogy előkapja a a nő a mekiben, a NOTE 3at, és eltűnik benne a keze
Mobil amúgy nagyon tetszetős, és az ára is le a kalappal
Lehet hogy majd beszerzek egyet, viszont magamnál nem fogom hordani a biztos, nem égetem magamat ilyennel
Jó a teszt mindjárt befejezem
-
Kis pöttöm!
Ennyiért megéri.
-
haris
őstag
tökéletesen leírtad. a lányom még csak 14, de pont így kommunikálnak a barátnőivel, ahogy leírtad.
igaz, hogy ez tőlem idegen, mert én inkább hívom a korosztályom minthogy sms-t skype-ot használjak (facebókot meg pláne nem vagyok képes használni), de az ő korosztályánál ez a normális, nekem meg az -
nemlehet
őstag
válasz
Tuco Ramirez #74 üzenetére
Biztos, hogy nem az, de ez nem is azokat célozza elsősorban akik TELEFONÁLNI akarnak, hanem akiknek az okos funkciók a fontosak. Arra ez a méret jobb, de mellesleg nem kell még egy eszközt magaddal cipelned.
Egyrészt a kényelmetlenségre ott a headset/BT headset, másrészt én, bár 3,5" telefonom van kb 2 hónapja telefonáltam utoljára. Mivel minden ismerősömnek van mobilnete ezért mindent whatsappon/facebookon tárgyaltunk meg. Ez még jobb is, mert mindenki egyetemista, ki tudja mikor van előadáson/gyakorlaton (elég idegesítő úgy hegeszteni, hogy közben rezeg a telefon a zsebedben). Nem kell 50x visszahívni valakit, meg nem lesznek félreértések abból, hogy több emberen megy át az infó. Kiírunk egy szavazást facebookon, hogy kinek mikor jó aztán annyi.
Ezek a phabletek a jelen generációnak vannak, akiknek a multimédia és a net fontosabb mint a konkrét telefonálás. Pl a telenornál kártyásan 1500 Ft 500 MB net, amivel a legtöbb fiatal elvan. Otthon van wifi ezért jobb ha kényelmesen tud pötyögni és böngészni mintha kényelmesen telefonál. -
bostone
addikt
Egyszer ez is megunt téma lesz, mint anno, hogy a fehér készülék kizárólag a nemi identitást tévesztett férfiak jellemzője.
Az intel proci helyett jöhetett volna valami kínai négymagossal inkább...
-
nemlehet
őstag
A piac már bebizonyította, hogy van igény a phabletekre. Ezen kár vitatkozni. Én pl a 7 colos tabletet nem tudom megérteni (mert annyival nem nagyobb mint egy 5 colos telefon vagy phablet, zsebben nem tudod már hordani, ha már úgy is táska kell és nagyobb kijelzőt akarok akkor 10") de mégis az egyik legkelendőbb termék.
Teljesen jó ez a teló. Persze nem olyan jó mint a Note, de azért a 100k-s különbségnek valahol ki kell jönnie. Azért Snapdragon 800 alatt is van élet. Szerintem manapság ami a 4 magos MTK 6589 szintjét hozza bőven elég lesz vagy még 2 évig. Akinek meg nem, az ne 100k körül nézegessen telefont. Nem kell ezt fikázni, nem akar csúcskategória lenni, arra ott van a Padfone ami bőven megállja a helyét és szerintem a legjobb konstrukció jelenleg a piacon.
-
Tuco Ramirez
őstag
Telefonnak nagy, tabletnek kicsi, igazi geek cucc. A Padphone koncepcióban több értelmét látok.
-
atosan
veterán
Idehaza sokat számít az ár, ezért lehet kelendő, még nem fogtam hasonló méretű phabletet, de ha bejönne, ilyet vennék. Az ára kárpótolja a szinte soha nem használt hiányosságokat.
Az óra-időjárás widget gondolom gyári, szépre sikerült. -
zotyesz66
őstag
Jó, csak kár hogy intel...
-
Eljött az idő, hogy feltegyek egy láma kérdést:
Ha x86-os Intel processzor van benne, létezik olyan dos emulátor/virtuális gép app, ami processzor emulálás nélkül, natívan tud x86-os programokat futtatni rajta? -
válasz
razorka777 #62 üzenetére
Én meg nem akart tabletet venni, igy vettem nagyobb telefont.
Kényelmesen tudok sokat gépelni. Netezni és még amire nekem kell. Igény van rá
-
motoflug
őstag
Én is beruháznék egyre,engem meggyőzött. Reméljük tényleg annyi lesz,mint a jóslat.
-
S e t h
nagyúr
válasz
razorka777 #62 üzenetére
Boldog ember lehetsz ha téged ilyen csekély dolog is feldob, nekem azért magasabb az ingerküszöböm.
-
haris
őstag
válasz
razorka777 #62 üzenetére
persze, röhögjünk ki mindenkit, aki nem úgy él, vagy gondolkodik, mint mi.
köszönjük emese. -
Koczó93
őstag
Kicsit a note-ot idézi számomra. A ceruza vége is nagyon hasonló pl. De ettől függetlenül jó lehet.
-
válasz
razorka777 #60 üzenetére
Nem lenne az olyan nagy égés
ha Note-tal meg más nagyméretű "tepszi"kkel mászkálnak az emberek...
-
razorka777
veterán
Biztos nem "égetném" magam vele az utcán.
-
Neck
veterán
válasz
SkyLine3000 #58 üzenetére
+1,
Szerintem a 4 colos telefon + 7 colos tablet kombónak sokkal több értelme van, mint egy ilyennek. Nekem még a Xiaomi is nagy egy kicsit, néha azon is fogást kell váltani.
Ezt meghagyom olyanoknak, akiknek a pénisze kicsi, és a telefon méretével kompenzál.
-
SkyLine3000
addikt
Ha mondjuk 4-4,5 közötti lenne a mérete, akkor kéne, de ekkorában ez szörny(ű)! Meglátok egy ekkora "telefont" vagy hívjuk akárminek, röhögőgörcs kap el. Főleg, ha egy kézben látom...
Legyenek egyből 20 collos telók és akkor nem kell évente növelni a méretet.
Ezt max tabletnek használnám. Annak meg kicsi. -
KamuMazsola
őstag
válasz
enginev3.0 #54 üzenetére
Az elődje a T-nél most 45 600, igaz aranykártyás ügyfeleknek, szóval nem lenne lehetetlen.
-
Semm1
tag
Nagyon jó lett, az ára meg még jobb ebben a kategóriában.
-
enginev3.0
félisten
válasz
KamuMazsola #51 üzenetére
Na... azért ingyen ne akarjuk már
Más gyártók 200k körül adják a 6"-t, tudom tudom ott a 4 mag,hűha...NFC-t jó ha háromszor használtam életemben, LTE meg annyit ér, hogy őrs vezér téren dolgozom, de épületen belül már alig van térerő
Hazafelé vonattal (keleti- szolnok) pedig többször a lehető legkisebbre csökken a térerő pedig nem tanyákon megyünk át -
-
moleculez
veterán
A Fonepad széria nekem nagyon nem gyere be, inkább tabletként tudok rá tekinteni, meg elképzelni az életembe, de ez utóbbi nehezen megy. Aztán hogy egy ilyen rétegcucc miért kap ajánlottat, tényleg nem értem.
-
KamuMazsola
őstag
Úgy beszéltek róla, mintha valami igen szar volna! A 200+ ezres készülékeket tekintitek csak valaminek! Sznobok vagytok, vagy csak hangemberek! NFC meg LTE, szerintem lehet nélküle élni, az átlagmagyarnak még jó a wifi is meg a 3g! Szolgáltatói árazással (60-70) szerintem még jobb lenne!
-
dr.Kind féle részletes és szakmailag kiváló cikk.
Köszönjük.
Ui. Egy K900 tesztet szívesen olvasnék, Lenovo nem tud egyet nélkülözni nektek?
-
Szerintem kissé túlzás az ajánlott plecsni 110 ezer ide vagy oda...
-
enginev3.0
félisten
Nagyon jó áron adják az biztos
-
SoundBird
tag
Az Asus frissítési támogatása olyannyira híresen jó, hogy az ő általuk VIP támogatással és prémium szegmensbe pozicionált Padfone2, még mindig a jó öreg 4.1-es Androidot használj.
-
xmaas
őstag
Elegge ocsmany szegeny ha mar ekkora meretben gondolkoznek ezerszer inkabb egy note 3 vagy xperia ultra az araktol eltekintve
-
hallerlaller
addikt
Nagyon ocsmány ez a kezelő felület szegény.
-
mrlujoak
veterán
...ha már 6" és 6"+ kategória.
Mé' nincs LED?
Mintha az Xperia Z Ultránál ebbe boldog boldogtalan belekötött volna...
Z Ultra:
" tervezők energiája minden bizonnyal a kameránál fogyhatott ki, legalábbis a 8 megapixeles felbontás és a LED hiánya ezt sugallja. Főleg utóbbi a meglepő, mert látva a többi technikai bravúrt, ennyi még igazán beleférhetett volna, legalább zseblámpának."
kontra
"Negatívum továbbá a vaku hiánya, "A készülék tetszetős, szívesen megnyomogatnék egyet...
-
b4zsi-
őstag
Szerintem nagyon korrekt készülék lett kedvező árral. Szolgáltató is beveszi a kínálatába akkor meg még nagyobb sikert tudhat majd magának.
-
razzorr
őstag
Telefonnak nagy, tabletnek kicsi. Maradok inkább a telefon+noti kombónál. Egy notival legalább mindent meg lehet csinálni.
-
Lomha 8V
addikt
Szerelmes lettem.
Kell!
-
blade zte
őstag
Az a proci lol. Aki nagyon note felé húz, ezt veszi, de a többség inkáb a k900-at vigye olcsóbban, vagy a k910-et ugyanennyiért.
-
csabibmx
tag
Ezt én sem értettem,mitől lett ajánlott egy ilyen összegzés után!?
Pont annyival olcsóbb mint amennyivel nehezebb,nagyobb és hiányosabb!
Ráadásul szerintem ez már tényleg a tabletnek kicsi telefonnak nagy és nehéz kategória!
Mondom ezt úgy,hogy Note 2-m van és méretbe már azt is nagynak érzem néha.
Bár a kijelző elég nagy ahhoz,hogy akár tabletnek használjam akár hosszabb olvasáshoz is.
És az esetek 80%-ában kellően kicsi telefonnak is.
Viszont látva az S4-et szerintem az az ideális telefon méret ami még fizikailag nem zavaró méret és a kijelző is elég nagy!
Esetleg az új Nexus de azt még nem láttam.
Persze,ha táskába hordja az ember akkor nem gond ez se de akkor a 7-10" se gond! -
bobace
addikt
Eléggé remeg az az Ajánlott plecsni szerintem is. Elég sok negatívumot felsorolt az író, úgy látszik az ár azért erős kompenzáló tényező. Végülis 100 ropival olcsóbb, mint a Note, az nem kevés..
-
Parallaxis
addikt
A leírásban a toll kapacitívnak van írva, de ha nyomásérzékeny és van plusz gomb funkciója is, akkor ez kizárt. Valószínű a Note-okhoz és a Wacom tabletekhez hasonló EMR megoldást használ az Asus is.
-
azopi74
addikt
válasz
sanyijedi #19 üzenetére
Hát inkább a Galaxy Mega-khoz vagy az Ascend Mate-hez kellene hasonlítani, mert velük van kb egy árkategóriában (csak mindegyik másban sz*r) , nem pedig a csúcskategóriás, kompromisszum-mentes note 3-mal, Z Ultra-val meg Lumia 1520-al.
Sőt, talán inkább a mini tabletekkel illik öszehasonlítani, mint a phabletekkel. -
Lambach
tag
válasz
Peaceliker #25 üzenetére
Szerintem nem mondta senki hogy csúcstelefon
A zabálásról annyit, hogy bitang jó akkuja van. Legrosszabb esetben napi egyszer kell töltenem. Nekem nincs PC-m. Sok mindent csinálok rajta, és mégis bírja. Ja és a virtuális gombok rejthetők, így a 6.1 col teljesen az enyém. Nem értem ez miért lett ajánlott.... -
Nincs név
tag
válasz
Crafter32 #23 üzenetére
Nekem Note2-m van tökéletesen használható egy kézben, telefonálok sms-ezek, még a kis auchanból hazaindulva is a szatyorral a kezemben. Mire jó? Mindenre, egy nagyobb kijelzőn élvezetesebb játszani, netezni, "több a hely". Persze akinek nem tetszik annak nem tetszik ez van, de azért ennyire nem kell értetlenkedni.
-
wertigo1984
őstag
Na erre a telefonra es a Vivo-ra csak ennyit mondok: <3
-
MrSealRD
veterán
válasz
AxBattler #22 üzenetére
A cikk végén az értékelésben felhozott negatívumokat más teszteknél olyan mértékben vették figyelme, éppen csak a "számkivetett" plecsnit rá nem dobták...
Tehát ismét megkérdezném komolyan, hogy ha 110K és nincs benne, NFC, LTE, vaku, és nyomásra elszíneződik panel?Akkor miért ajánlott?
-
kolosanyi
veterán
Ez ennyiért jó vétel.
-
Peaceliker
addikt
Írtam, hogy tuti nincs vele gond, de egy 40nm es soc nál jobban megeröltethették volna magukat sztem. Így lehet erős (bár 4xA9 hez képest nem nagy szám ), de sokat fog enni. Ennek a jele a melegedés is. Ne értsd félre, nekem nagyon bejön az a teló, ha enyém most megdöglene lehet azt venném!
De egy csúcs telóhoz az nem illik az a soc …bár tény, hogy itthoni viszonylatban jó áron beszerezhető a cucc. -
Napfénysüti
nagyúr
Nem lett rossz ha tényleg 110k körüli áron nyit akkor komoly vetélytársa lehet a többieknek.
-
Crafter32
őstag
Nem tudom mire jó egy ilyen. Esküszöm nem értem, miért fogy ennyire. Mire használható? Napi használatra és telefonálásra szerintem teljesen alkalmatlan lehet ekkora méret. Az egyik kezeddel viszed a szatyrodat amit épp vásároltál a másikban a telefon? Ha meg épp sms-t kell írnod akkor a szatyor letesz a földre és megprobálod a lehetetlent és írsz egy sms-t, remélve addid nem lopják el a szatyrot? Olyan életszerűtlen ez a telefon vagy mi...
-
MrSealRD
veterán
Most tök komolyan kérdezem, ez mitől lett ajánlott? Van egy-két jó dolog...de elvérzik alap dolgok hiánya miatt...
-
Lambach
tag
válasz
Peaceliker #14 üzenetére
Használtad már? Nekem ilyenem van, a legkeményebb androidos játékok is rendre elmennek rajta. Az egyetlen ami ciki benne az a melegedés.
-
azopi74
addikt
válasz
sanyijedi #12 üzenetére
Hát azért ezt ne hasonlítsuk már a csúcskategóriás phabletekhez.
Ez továbbra is inkább csak egy középkategóriás tablet, még kisebb méretben, ami lassan már-már telefonálásra is alkalmas lesz. Az első, kissé röhejes Fonepad-hez képest legalább is jelentős előre lépés, de azért még mindig "ciki" kategória. -
zdanee
őstag
Ez voltaképpen tetszik. Nem venném telefonnak, inkább tabletnek, így mondjuk a 3G nélküli változat érdekel majd, gondolom idővel azt is piacra dob az ASUS (mondjuk 7"-on).
-
azért ez nem mindegy:
asus: 164,8 x 88,8 x 10,3 milliméter, Tömeg : 210 gramm
Note3: 151,2 x 79,2 x 8,3 milliméter, Tömeg: 168 grammphablet és phablet között is jelentős különbség, ezért jóval kezelhetőbb egy note..
az ár viszont korrekt, aki nem elsődleges telefonnak használná akkor egyértelmű. (vagy aki "táskában" hordja)
-
b.daniel
senior tag
Hűű nagyon bejövős telefon. Karácsonykor hátha lesz vmi jó kis szolgáltatói eksönben
Szívesen kipróbálnám.
-
satz18
őstag
Én azt nem értem, hogyha a fonepadik ilyen olcsóért mennek, akkor a padfoneokat miért árulják olyan horrorisztikus áron.
-
Scoobyka
addikt
A splendid apk-t nem tudja valaki elkuldeni nekem? Nexus 7 re felraknam.
-
törölt tag
Tényleg jó ár. Ahhoz képest hogy ASUS.
-
Lambach
tag
El lehet rejteni a virtuális gombokat? Mert ha nem akkor nem is 6 colos ez a kijelző...
-
HawerKing
őstag
Remek cucc s az ara sem veszes. A notim asus lehet beszerzek melle egy ilyet
-
joey04
titán
Ennyiért korrekt.
btw vicces, hogy mára a Note lett a törpe a saját kategóriájában. -
smkb
őstag
Azért tesztpontszámokat megnézve, nem gondoltam volna, hogy Android alatt ennyivel alacsonyabb értékeket produkál egy 2 magos, 2ghzes Atom a csúcs arm lapkákkal szemben. Nem csak gpu, de számítási feladatok esetén is.
-
deja vu
addikt
A múzeumos képre kattintva is a mellette levő virágokat kapom.
-
mtcob
senior tag
Ennyiért ez nagyon BestBuy
mondjuk kár a vastag káváért
a kijelzőn található virtuális gomboknak nem az lenne a szerepük hogy csökkentsék a készülék fizikai méretét azzal hogy nem kell külön kapacitív gomboknak hely?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tesla topik
- Kuponkunyeráló
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged