- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
ATM_automata
őstag
válasz
pocokxx #1223 üzenetére
Én még el se indítottam a BuddyBuzz-t...csak a facebookot használom, azt is csak ha nagyon muszáj.
mcguyver: Engem is érdekelne, hogy milyen android verziót raktak fel arra a készülékre.
Beruháztam egyébként most több kínai telóra is. THL W100 és THL W8S..hát nem semmi cuccok. Samsungék felköthetik a gatyeszt.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
pocokxx #1207 üzenetére
Mivel a gyári hálózati töltő 2A-es, azaz 2000mA, ebből kifolyólag csak olyat vegyél ami legalább ugyanezt tudja! A 5-6-700 és az 1000mA-eseket ne vedd meg, működni fog vele, de hosszútávon nem lesz jó, hamarabb tönkremehet a terheléstől, esetleg a biztosítékja folyamatosan kiég. Pár százassal drágábban pl a König P.SUP.USB205 USB autós adapter, 12-24V->5V, 2100mA-t ajánlanám.
-
dinnje
aktív tag
válasz
pocokxx #1084 üzenetére
Na majd megkuksolom, de most még a 3.2.5-ös verzió van fenn rootolva, ezért nem megy fel a frissítés. Viszont megfigyeltem a kameránál, h 480 p-és felbontásnál szebb a videó, mint 720-ba. A másik pedig videó módban lehet fényképeket lőni. (vagy ez már korábban is lehetséges volt?)
-
Adamfzr
csendes tag
Én úgy vettem, hogy majd a telefon mellett használom tabletként csak, de kb. 3 nap után ebben landolt a simkártyám. Ez elég beszédes? Casualban pedig bármilyen nadrág hátsó zsebébe dugom. Hibátlan. Ha csak táskában cipelem, vettem egy neoprene tokot. Sajnos épp egy kicsit bő, ha lehet passzentosabbat válassz. Kézben csupaszon hordom nagyrészt. Még egy állvány (így hívják?) kéne, mikor ebéd közben asztalra teszem, ott nem adja ki fektetve. BTW, aki használ ilyet, ajánlhatna olcsó, kicsit, ami azért annyira megtartja, hogy kicsit nyomkodni lehessen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest