- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bazsar
csendes tag
válasz
T0mBd1gg3R #543 üzenetére
Ha jól értem, akkor akkor a cégesed is T-s, és a fiadnak is T-s előfizetést akarsz? Mert akkor szerintem válaszd az első lehetőséget: online rendelés új előfizetéssel. Aztán ha megjön, akkor kártyacsere és mindenki használja a magáét. Persze így még a részletfizetés is működne.
-
bazsar
csendes tag
válasz
T0mBd1gg3R #539 üzenetére
Egyre inkább nem értem, hogy mit szeretnél.
Most akkor akarsz egy Fonepad-et új előfizetéssel? Mert akkor a legegyszerűbb, ha online megrendeled, és van 10% kedvezmény. Ha meg a régi előfizudat akarod használni, akkor rendeld meg online prepaid kártyával. Online rendelésnél 8 napon belül indoklás nélkül elállhatsz a szerződéstől, tehát ha SL készüléket kapsz, akkor visszaviszed. Umúgy szerintem kizárt, hogy SL legyen. -
bazsar
csendes tag
válasz
T0mBd1gg3R #522 üzenetére
microSIM: ahová én T boltba mentem, már vették is elő a vágót, hogy az egyszerűbb, mint SIMet cserélni, csak nekem még Westeles volt a kártya, és nagyobb volt rajta az érintkező, mint a microSIM mérete.
Szerintem más boltokban is előbb vágnak mint cserélnek.
-
bazsar
csendes tag
Beállítások/Biztonsági mentés és visszaállítás/Gyári adatok visszaállítása. Érdemes menteni a beállításaidat a Google fiókodhoz, és az alkalmazásokat az AppBackup-pal.
Nekem root után akadozott, és igazán nem láttam semmi előnyét, így visszaálltam a gyári 3.2.3-ra. Persze azon nem megy a Titanium, ezért ezeket használtam. -
bazsar
csendes tag
A média az valamilyen médialejátszó. Nekem hasonlóan szokott kinézni a akkuhasználat, ha videózom. Ráadásul a négy óra videózás az kb. ennyit is merít rajta.
Nem tettél fel live wallpapert? Esetleg az okozhat ilyet. Nézd meg, hogy milyen alkalmazások mennek, és amit feleslegesnek találsz, azt állítsd le.
Látom, hogy rootoltad, csináltál utána factory resetet? -
bazsar
csendes tag
Itt a legújabb verzió is: 3.2.3 WW Rooted
-
bazsar
csendes tag
válasz
ATM_automata #296 üzenetére
Linkeltem az előzőben, nézd meg ott! Leírja azt is, hogy mire kell figyelni: leírás.
-
bazsar
csendes tag
válasz
ATM_automata #291 üzenetére
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=42588409&postcount=215
Letöltöd a fájlt, és az egy microSD gyökerébe másolod. Telefon kikapcs, kártya be, majd belépsz a bootloaderbe, aztán telepíted mint frissítést. Erről leírás:
http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/EeePAD/ME371MG/Device_Software_Update_Introduction_Fonepad_V1.pdf
Sajnos még csak 3.2.2 van, de várható a 3.2.3 is hamarosan. Ha már telepítetted a frissebbet OTA, akkor sincs gond, megcsinálja a downgrade-et. A factory resetet én kihagytam a végéről, minden működik rendesen.
-
bazsar
csendes tag
A hétvégén sikerült egy xda-s srácnak megoldani a rootot is végre.
Nagyon egyszerű a dolog, csak le kell tölteni külső SD-re és frissítésként telepíteni. Igaz, hogy még csak 3.2.2 van, mert a 3.2.3 még nem tölthető le az Asustól.
-
bazsar
csendes tag
Elérhető a 3.2.3. Még nem 4.2.
Elvileg ma kapok egy Telenoros microSIM-et, úgyhogy a SL is ellenőrizve lesz. -
bazsar
csendes tag
Nincs az ismerőseimnek nem T-s microSIM-je. Kérdezősködöm még, de nem ígérhetek semmit.
Amúgy szerintem független. Lefóliázva jött, és semmi nem utal arra a dobozán, hogy az ASUS valamit is változtatott volna rajta a T kedvéért. Nincs rajta semmi szolgáltatói tartalom, és a frissítéseket is a gyártótól töltötte. De ez lehet, hogy nem jelent semmit. -
bazsar
csendes tag
válasz
ATM_automata #258 üzenetére
Egy kis váltáskát (Heavy Tools ETORP12) és neoprén tokot vettem hozzá, de nem ez lesz a végleges változat. Ez csak azért kellett, hogy egyáltalán magammal tudjam vinni a cuccot.
-
bazsar
csendes tag
Mindkettőt, viszont telefonként kezelni elég körülményes. Arra fel kell készülni, hogy zsebre tenni nem lehet, viszont 7''-os hordható tablet táskát sem lehet találni. Ez nagyobb probléma, mint hogy kiröhögnek az utcán, hogy a füledhez emelve telefonálsz.
ATM_automata
Szolgáltatós, T. -
bazsar
csendes tag
Megjött tegnap nekem is a gép. Este telepítettem a frissítéseket, belaktam, meg neteztem vagy három órát, így 78-ról 53 százalékra esett az akksi. Utána hat óra alvás, regel nézem 52%.
Persze minden lehetséges be van kapcsolva, wifi, 3G, GPS, frissítés. I think this is the beginning of a beautiful friendship.
Az OTG is nagyon jó hír, rendelek is gyorsan hozzá kábelt. -
bazsar
csendes tag
Kapható már a T-nél, de a 8 GB-os változat. Viszont nagyon baráti a 65e dominós ár. Holnap jön majd meg, de már bele írtam az aláírásomba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Yettel topik
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Tanks - MMO
- Házimozi belépő szinten
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- RAM topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest