- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Catcan
csendes tag
Sziasztok!
Páran írtátok,hogy mennyire rossz a win8...asztalin vagy nem érintős laptopon a modern ui tényleg elég érdekes, nekem sem volt róla pozitív véleményem, de T100-on tabként szerintem kifejezetten használható, ha így akarok netezni akkor használom a modern ui-s böngészőt (merthogy van metro meg desktop külön) ahol elég nagyok a gombok. Ez egyébként mindennel így van. Kb egy nap alatt hozzá lehet szokni... böngészési élményben pedig ég és föld a különbség a galaxy tabomhoz képest, meg szinte minden másban is. Nekem bejön, a galaxy ment anyának. Így most mindenki boldog
Nekem egyébként a kidolgozás minősége teljesen megfelel, ami szoftveres hibája van az meg az én lustaságomnak köszönhető, mert nem frissítettem még a BIOS-t.
A Note-féle ceruzát nem kezeli, nincs is hozzá, nem is ez az árkategória lenne ha kezelné. (Egyébként a Note1, 2 és a 10.1 ceruzája sem igazán kompatibilis egymással.)(Ezt is a T100-ról írtam, bill. nélkül de asztali módban és tény, hogy tömegközlekedve nem ment volna)
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Opel topik
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Forrmell.enn
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest