Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Íme az új Android Auto!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem két bajom van a ModernUI-val:
- Sok helyen butább, mint az asztali felület, a rajra futó programok kevesebbet tudnak, maga a főképernyő pedig még mindig egy nagy ömlesztett, alig testreszabható katyvasz;
- Messze nem minden érhető el rajta, millió programnak még nincs és talán nem is lesz átalakított változata.Én egy hete használom párhuzamosan az Androidot én a windowsos tabletet, kifejezetten kísérleti jelleggel. Rengeteg dolgot a Windows alatt kell csinálnom, de ha leveszem a billentyűzetet, megőrülök tőle. Az Android ezerszer gödülékenyebb, sokkal jobban kézre áll -- pedig sokkal többet használom a Windowst.
Üdv: MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest