- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz
tothmaxy182 #59 üzenetére
hát pedig nem is Anglia kell legyen az olcsó okosok piaca. miért is lenne ha egy átlag keresetű ember ott lazán vesz egy iPhone-t, Blackberry-t is. pont a Magyarországhoz hasonló gazdaságilag elmaradott országok lesznek a célpiacai ennek a Nokiának, meg a többi hasonló árú terméknek.
#63 xsjado93: úgy úgy
-
pengwin
addikt
válasz
tothmaxy182 #57 üzenetére
Magyarországon Moto G nem kapható, egyébként is az 55-65k közötti telefonok már nagyon más kategóriába esnek (és a G is oda tartozik, nem 50k az, sajnos
)
(#52) helixP
Én márkásnak tekintem mindet, amit felsoroltál név szerint, mert már mindnek van kiépített, Magyarországon ismert brandje, több-kevesebb support-tal. De szvsz kishazánkban a Nokia név még mindig sokaknak(főleg huszonegynéhány éves kor fölöttieknek) nagyon jól cseng, igazából e fölött az életkor fölött csak a Samu-HTC-Alma-Sony négyesfogat nevének van hasonló marketingértéke (megint csak szvsz).
(#55) tjb007
Tudtommal még az Ashaokostelefonokra is van offline navigáció, nem értem, miért hagynák ki ezt a nagy (egyetlen) ütőkártyát ebből. Ha meg nem kapja meg az 520 HW-ét, akkor mi fogja hajtani? Lyukkártyás Snapdragon? Elektroncsöves? -
DS39
nagyúr
válasz
tothmaxy182 #57 üzenetére
nyomógombos teló, ami nem selejt kategória kevés van kínálatban és a jövőben egyre kevesebb lesz. ezért kell lépni a Nokiának, akár ilyen irányba is.
40-ért Androidos teló? Van bőven. De 50 alatt pl Motorola Moto G: HD kijelző, 1 Gb RAM, 4 mag, stb.
az árskálád kicsit elcsúszott vagy sufni garis gsm-ben gondolkozol, de még ott is 60k a Moto G, 40k-ért normális android csak Kínából van, ami nem keverendő össze az nálunk kapható kínai modellekkel, amikkel kitörölheted.nem a reklám helye, de jelen pillanatban normál gyártói garis androidos 40-ért egyedül az Ace 2 van, és azon is alapból régi szoftver fut, a gyártói frissítettre meg sok a panasz. tehát mókolni kell vele. amit az általad leírt célközönség nem fog megtenni, aki csak play store-ból tud telepíteni appot. ha megvesznek ilyen prestigio meg concorde csodákat, csak megutálják az androidot, holott nem az a hibás. de az ő fejükben az a kép fog kialakulni hogy az android szar, laggol stb.
-
DS39
nagyúr
válasz
tothmaxy182 #46 üzenetére
ha tudok apk-ból bármit telepíteni offline, már túlteljesítette számomra azt amit a WP nem tud. (ott ugye mindent csak store-on keresztül lehet, még fájlból is.), meg lesz külön állítható csengőhang, üzenethang, beszédhang, és nem egy általános rendszer hang lesz, akkor szintén túl teljesítette az elvárásaimat. (ezt egy fapad nokia is tudja, csak a wp nem)
+ pengwin-nek igaza van. jelenleg is ugyanezt csinálom a .jar fájlokkal. és 10 éve is ezt lehetett csinálni, csak akkor pénzért a szolgáltatótól letöltötted a .jar fájlt és telepítetted.
-
pengwin
addikt
válasz
tothmaxy182 #41 üzenetére
Láttál te már "butamobilos" .jar kiterjesztésű játékokat/bármi mást? Ugyanígy kellett őket telepíteni, a butamobilos és az okostelefonját korlátozottan kihasználó réteg meg én úgy vettem észre pont a Play Store jellegű, közvetlenül a telefonról elérhető online boltoktól idegenkedik.
Meg 40k-ért mutasson már nekem akárki egy használható, márkás androidos telefont... csak kis zsebpiszok méretűek vannak 3,2-3,5"-os kijelzőkkel, akadozó felülettel, nulla szoftveres támogatással.
Ha ez megkapja a Lumia 520 hardware-ét meg az offline navigációt, akkor bizony nagyon jó választás lehet sok embernek, akik nem akarnak rajta játszani. -
Blyan
félisten
válasz
tothmaxy182 #46 üzenetére
Attól függ mit nevezünk sikernek? Én sem várom az eladási csúcsok megdöntését, sőt lehet ez az egész csak egy kísérlet, ergo a Nokia sem bízik abban, hogy kiüti vele a Galaxy S szériát a statisztikában.
Azt tudom, hogy lenne értelme, főleg rendes szolgáltatói támogatással (ami ugye nem a hazaiakra vonatkozik).
Aztán majd meglátjuk. -
Blyan
félisten
válasz
Az a baj, hogy mobiltelefon rajongóként Te ezt baromira nem tudod megítélni, így valszeg azt sem tudod megérteni a butafonokat miért és kik veszik meg.
Innentől kezdve meg tök mindegy mi lenne a lényege ennek a telefonnak, hiszen nem látsz ki a saját igényeid mögül. -
DS39
nagyúr
válasz
normális buta mobilt ma már nem nagyon kapni, és a jövőben sem fognak csinálni. kevés rá az igény.
ehelyett, ez egy tökéletes alternatíva.szerk: nekem pl tökéletes lesz. drága telefont nem akarok, fogyó eszköz, felesleges 100k-s kincsre "vigyázni",
de pár hasznos funkció hiányzik, amit az okosok tudnak. és az androiddal a legnagyobb bajom mindig is a Google termékek voltak, és a kötelező update-jeik, hányok tőlük. a Lumia 520 a WP ismert korlátai miatt pedig még nem tökéletes megoldás. -
Blyan
félisten
válasz
tothmaxy182 #32 üzenetére
Az Amazon elképzelései szintjén elég sikeres a dolog. Nyilván nem akarták a Tablet piacot leigázni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest