- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Nagyon kíváncsi vagyok mi fog ebből kisülni.
-
blueMerle
veterán
Látom egymásra találtatok a barátoddal, sebaj, turbékoljatok csak
Igazából üres fröcsögés ez a vita, mert se Te, se Én nem tudhatjuk mi lesz ennek a végkimenetele, méginkább a NAGY NOKIA (bocsánat MS) sem, aki sorra követett el akkora kibaszott nagy baklövéseket az utóbbi években, amilyeneket a világ még nem látott. És meg akarod magyarázni milyen űberfasza marketing-gépezet dübörög mögöttük? Mert az eddigi lépéseik mind ezt igazolják. Muhaha.És igen, a marketing, a development az továbbra is (még, egyelőre) Nokia, nem kis idő, amíg az MS átszervezi azt a kis garázscéget (de ezt is biztos jobban tudod).
A fejlődő országokat pedig hanyagoljuk, Te is jól tudod hogy nem Indiáról volt szó
Ott bármi sikeres, ami olcsó és márkás.
Én örülnék a legjobban, ha sikeres lenne a készülék és követné egy sokkal jobb folytatás egy erősebb készülék képében + ha kiépítene a Nokia (MS) egy olyan szoftverboltot mint az amazon tette, de erre nagyon kevés esélyt látok.
-
gzbotii
nagyúr
Androi es Nokia..egy cikkben. És egy hsz sem lett törölve?
-
Ha megoldják, hogy ezen is működjön a készenléti óra kijelzővédő, ami minden nokián rajta van, beleteszik a harmattan felület gesztusvezérlését, ami mostanában az asha telefonokon éli másodvirágzását, és nem kúrják el az egészet egy hulladék fixfókuszos lednélküli kamerával amúgy nokia módra (de, tutira el fogják...), valamint kigyomlálják belőle az összes kémkedő, adatgyűjtő, akksileszívó google baromságot, amit amúgy sem használok, már meg is van a következő telefonom. De szinte biztos vagyok benne, hogy vmi oltári ergya megoldással elveszik úgyis a kedvemet, pl az említett gagyi kamerával, esetleg beletesznek egy 320x200-as tft kijelzőt, vagy csak mono fülhallgatókimenete lesz, a nokia mérnökei rendkívül találékonyak, ha egy jó készüléket kell elcseszni valamivel...
-
-
macskea
őstag
válasz
dreamdancer #22 üzenetére
Mondjuk azért:
- mert neki az Android nem a telefonja, hanem a vallása (hagy' ne magyarázzam, hogy azért akad ilyen bőven)
- mert nem alternatíva számára a noname cucc, akár szupport, akár büszkeség miatt (utóbbiból szintén akad)
- mert csak simán megtetszik neki (mondjuk ezt én sem hiszem el)
- mert előfizetés mellé 0 HUF lesz, ahogy többnyire a Lumia 520 is annyi (van egy sztorim arról, hogy kaptam a Lumia 520 mellé még 5.000 forintot is a Vodafonetól)Amúgy hatalmas respect az aláírásodnak!
-
crane75
senior tag
Nem szeretnék nagyon tudatlannak tűnni, de akkor erre az a nagy rakat apk file felmegy, amiket évek óta szedegetek le ugye? Most, hogy lassan a Nokia név is eltűnik, második telefonnak már csak kegyeletből is vennék egyet. És, hogy igazán meg legyen az illúzió, felrakom rá az ADW-t, rápakolom a Symbian ikonokat oszt' hadd menjen....
-
DS39
nagyúr
igen, újabb droidokban van erre lehetőség, de picit macerás, ha mondjuk a kevés hasznos google app közül a maps-t akarom használni, hogy tiltás-feloldás, használ, majd tiltás, mert különben x óránként csak beegerészi magát a háttérben a futó folyamatok közé, és szívja le az aksit.
-
kromatika
veterán
google nélkül nem sokat ér az android.mi értelme ennek?
-
walko
tag
Gyakorlatilag mindegy hogy végül mi lesz a hivatalos elnevezés, hiszen hónapok óta "Androidos Nokia" címszó alatt jönnek a hírek a telefonról. Ez kb. ugyanaz a - gyártó hatáskörén kívül álló - "marketing" csapda lehet, mint ami az "Olcsó iPhone" cikkek és az 5c végső árcédulája körül kialakult nem is olyan rég.
Persze ez jelen esetben olyan problémakör, ami csak a szakmai fórumokon zavar valami kis vizecskét, de a valódi célközönség ebből valószínűleg semmit nem fog észlelni.
-
Lall
veterán
válasz
blueMerle #85 üzenetére
Még nagyobb égés. Szeretnéd még a másik lábadat is ellőni vagy abbahagyod? btw, az írásaid alapján tényleg kész csoda.
Rajtad meg egy pár értetlenen kívül senki nem mondja, hogy android. Ezt Ti mantrázzátok magatoknak. "Anyám" Indiában majd bemegy a boltba és vesz egy Ashát és nagyon nem fogja érdekelni, hogy a rendszer ami fut rajta, milyen alapokon nyugszik. Ezen kívül amit vincze is írt, nem használhatják a robot jelet és a nevet sem.
Tudom, tudom... android, android, android...
-
vicze
félisten
válasz
blueMerle #85 üzenetére
Egy árva szóval se lesz mondva hogy ez android Nokia részéről, sőt inkább valami saját elnevezést fog kapni, hogy még véletlenül se gondoljon Androidra a vásárló.(Jogilag nem is használhatják.) Szóval semmi köze az X ezer droidos géphez.
Másrészt szokásosan Kína és Indiai piacra szánják.
A Nokiát meg a bukás végképp hidegen hagyja, hisz ez már az MS problémája, szerinted véletlen, hogy most jön? -
blueMerle
veterán
Nem, nem lehet felfogni. Mert marketinggel, telefonok, it eszközök, szolgáltatások és márkák promójával, piacra dobásával foglalkozom lassan 10 éve, így tényleg egy debil vagyok aki nem tudja felfogni amit írtál. Kész csoda hogy mégis ebből élek ennyi ideje
Az a baj hogy Te is az egészet IT-s szemmel nézed. Ezzel szemben az egyszeri vásárló mivel szembesül? Megveszi, aszongya Android és mégsem, mert ezen nem olyan van mint a többi x ezer másik androidos gépen. És akkor ez valami szar vagy sokkal jobb. Ezt majd a piac eldönti, ezt senki sem tudja megjósolni. Viszont pont ezért kurva nagy lutri lesz így piacra dobni, mert ahogy elsülhet nagyon jól, úgy óriási bukta is lehet az egész.
-
C$abi
aktív tag
Szerintem kissé agresszív ez a Google szolgáltatásoktól való elidegenkedés.
Rosszul teszik. Ha már Android, akkor legyen is Google-szerű. Gondolom a Google Now-t is kukázzák, aztán berakják a Microsoft "Sirijét". -
Lall
veterán
válasz
blueMerle #72 üzenetére
Mi nem világos abban, hogy ez a telefon nem akar androidos Nokia lenni? Ez Asha akar lenni (android alapokkal), amiből ezelőtt is eladtak pármilliót. Mint már leírták fentebb, így könnyebb a fejlesztés, saját áruházat, stb, stb, stb... Nem hiszem el, hogy ezt nem lehet felfogni!
-
blueMerle
veterán
Hát, ebben az esetben bizony nem marad más, mint adni egy lapátot, pár deszkát, szöget és egy kalapácsot a Nokiának, és némi időt hagyni hogy nyugodtan építsék meg a koporsójukat és ássák el magukat. Annyi kegyetlen rossz döntés után, ami ott született az elmúlt években nem akarom elhinni hogy ezt is képesek lennének elszúrni. Komolyan, nem akaródzik elhinni hogy egy ekkora cégnél mindenki retardált a vezetőségben az üzletpolitikát illetően...
-
Kelmerneth
csendes tag
Szerintem ez is a szegényebb országok piacait célozza. Szóval Európa el is felejtheti... :/
-
pengwin
addikt
Azzal a chipsettel csak a csíkszélesség a baj, egyébként teljesen elég lenne ehhez.
Azt nem tudtam, hogy csak maps van Ashakra, viszont nem-nokiás WP8 telefonokon úgy hallottam meg lehet hívni külsős navigációs alkalmazást a HERE Maps-hez, még ha s40-en ez nem is működik, Androidra megoldhatják. -
blueMerle
veterán
Már látom magam előtt: How to install google apps on the Nokia...
Szerintem hamarabb lesz erre megoldás, minthogy megjelenne a telefon -
tjb007
nagyúr
Az Asha modellekre a Nokia HERE Maps érhető el, ami nem egyenlő Nokia HERE Drive-val.
„Ha meg nem kapja meg az 520 HW-ét, akkor mi fogja hajtani?”
Mondjuk az a Snapdragon 200-as családba tartó SoC, amiről a kezdetektől fogva szó van, és nem az 520-ban található Snapdragon 400-as 8227 ?
(#61) vicze1
Fizetős alkalmazásként elképzelhetőnek tartom én is, viszont hogy ingyen nem fogja adni az 100%.
-
Még ki sem jött a telefon, azt sem tudja a jó nép hogy milyen alkalmazásbolt lesz rajta, de már temetik...
attól még hogy nincs teleszemetelve a Google programjaival, még tökéletesen használható lehet. Mit nem adnék ha root nélkül törölgethetném a hasznosabbnál hasznosabb G-appseket
-
DS39
nagyúr
válasz
tothmaxy182 #59 üzenetére
hát pedig nem is Anglia kell legyen az olcsó okosok piaca. miért is lenne ha egy átlag keresetű ember ott lazán vesz egy iPhone-t, Blackberry-t is. pont a Magyarországhoz hasonló gazdaságilag elmaradott országok lesznek a célpiacai ennek a Nokiának, meg a többi hasonló árú terméknek.
#63 xsjado93: úgy úgy
-
vicze
félisten
Hááááát a második dologban nem lennék biztos, szerintem ott fog figyelni a Store-ban, tehát nem ingyen lesz kb. ennyi.
A Nokia hosszútávú stratégiájának része kell legyen az is, hogy a szolgáltatásikkal megjelenek Androidon is, ahogy iOS-en is.A HW-ra én is kíváncsi vagyok. Az 512RAM biztos, és nagyon most már hova mennek a 520 HW-ja alá? Végül is ez drágább lesz mint az, mert nem "ingyen" adják.
-
pengwin
addikt
válasz
tothmaxy182 #57 üzenetére
Magyarországon Moto G nem kapható, egyébként is az 55-65k közötti telefonok már nagyon más kategóriába esnek (és a G is oda tartozik, nem 50k az, sajnos
)
(#52) helixP
Én márkásnak tekintem mindet, amit felsoroltál név szerint, mert már mindnek van kiépített, Magyarországon ismert brandje, több-kevesebb support-tal. De szvsz kishazánkban a Nokia név még mindig sokaknak(főleg huszonegynéhány éves kor fölöttieknek) nagyon jól cseng, igazából e fölött az életkor fölött csak a Samu-HTC-Alma-Sony négyesfogat nevének van hasonló marketingértéke (megint csak szvsz).
(#55) tjb007
Tudtommal még az Ashaokostelefonokra is van offline navigáció, nem értem, miért hagynák ki ezt a nagy (egyetlen) ütőkártyát ebből. Ha meg nem kapja meg az 520 HW-ét, akkor mi fogja hajtani? Lyukkártyás Snapdragon? Elektroncsöves? -
DS39
nagyúr
válasz
tothmaxy182 #57 üzenetére
nyomógombos teló, ami nem selejt kategória kevés van kínálatban és a jövőben egyre kevesebb lesz. ezért kell lépni a Nokiának, akár ilyen irányba is.
40-ért Androidos teló? Van bőven. De 50 alatt pl Motorola Moto G: HD kijelző, 1 Gb RAM, 4 mag, stb.
az árskálád kicsit elcsúszott vagy sufni garis gsm-ben gondolkozol, de még ott is 60k a Moto G, 40k-ért normális android csak Kínából van, ami nem keverendő össze az nálunk kapható kínai modellekkel, amikkel kitörölheted.nem a reklám helye, de jelen pillanatban normál gyártói garis androidos 40-ért egyedül az Ace 2 van, és azon is alapból régi szoftver fut, a gyártói frissítettre meg sok a panasz. tehát mókolni kell vele. amit az általad leírt célközönség nem fog megtenni, aki csak play store-ból tud telepíteni appot. ha megvesznek ilyen prestigio meg concorde csodákat, csak megutálják az androidot, holott nem az a hibás. de az ő fejükben az a kép fog kialakulni hogy az android szar, laggol stb.
-
tothmaxy182
őstag
Persze, láttam anno .jar-os kiterjesztést. Azért láttam, mert érdekelt a dolog, és még nem nagyon voltak okostelefonok. Aki anno .jar kiterjesztésű dolgokkal szórakozott, az ma már rég okostelefont használ, fellép bármelyik marketre, és onnan telepít, vagy apk-ból, tök mindegy.
Aki viszont nem telepítgetett anno ilyen módszerrel, az most sem fog, mert nem érdekli. Az inkább vesz nyomógombos telefont. vagy ha érintőset akar, akkor olcsóbban 520-at. Ha nem akar appokat rakni rá, akkor nem rak.
40-ért Androidos teló? Van bőven. De 50 alatt pl Motorola Moto G: HD kijelző, 1 Gb RAM, 4 mag, stb.
Ennek a telónak 30ezer jó magyar forint alatt kéne kezdenie, hogy kapós legyen, de akkor is kb ugyanennyiért van firefox mobil. Mondjuk az a másik, amit nem vennék, de valakinek biztos az is kell...
-
tjb007
nagyúr
Ja, hogy ezt már tényként kell kezelni ?
Nem is tudtam(#49) pengwin
„Ha ez megkapja a Lumia 520 hardware-ét meg az offline navigációt”
Egyiket sem fogja megkapni.
-
DS39
nagyúr
gratula az MS-nek, 7.0, 7.5, 7.8/8.0 és a 8.1-re végre tudja, jeee.
vannak nagyon zseniális dolgok MS-éknél, személy szerint WP-re jobban szeretek fejleszteni mint androidra, de azért néha olyan dolgokat tudnak "elfelejteni", amik amúgy tök alap funkciók a mobilos világban. -
helixP
nagyúr
Kinek, mi a márkás?
Samsung-HTC-Sony trióban gondolkozol? Esetleg belefér az LG és az Alcatel is? Vagy kinyitod a Huawei-ZTE felé is? Esetleg ha már van magyar support akkor az már márkás? Mert így már könnyű 40-ért ebben a kategóriában jobbat mutatni.512-vel már 2014-ben ez már nem lesz versenyképes.
-
DS39
nagyúr
válasz
tothmaxy182 #46 üzenetére
ha tudok apk-ból bármit telepíteni offline, már túlteljesítette számomra azt amit a WP nem tud. (ott ugye mindent csak store-on keresztül lehet, még fájlból is.), meg lesz külön állítható csengőhang, üzenethang, beszédhang, és nem egy általános rendszer hang lesz, akkor szintén túl teljesítette az elvárásaimat. (ezt egy fapad nokia is tudja, csak a wp nem)
+ pengwin-nek igaza van. jelenleg is ugyanezt csinálom a .jar fájlokkal. és 10 éve is ezt lehetett csinálni, csak akkor pénzért a szolgáltatótól letöltötted a .jar fájlt és telepítetted.
-
tatararpad
őstag
Reméljük értelmes külseje lesz hogy ne legyen gáz elővenni, és a Cyanogen felkarolja hogy a szoftveres oldalon se legyen gond. Google nélküli Androidnak én se sok értelmét látom, ha a Symbiant akarják kukázni akkor ott volt nekik a Meego.
-
pengwin
addikt
válasz
tothmaxy182 #41 üzenetére
Láttál te már "butamobilos" .jar kiterjesztésű játékokat/bármi mást? Ugyanígy kellett őket telepíteni, a butamobilos és az okostelefonját korlátozottan kihasználó réteg meg én úgy vettem észre pont a Play Store jellegű, közvetlenül a telefonról elérhető online boltoktól idegenkedik.
Meg 40k-ért mutasson már nekem akárki egy használható, márkás androidos telefont... csak kis zsebpiszok méretűek vannak 3,2-3,5"-os kijelzőkkel, akadozó felülettel, nulla szoftveres támogatással.
Ha ez megkapja a Lumia 520 hardware-ét meg az offline navigációt, akkor bizony nagyon jó választás lehet sok embernek, akik nem akarnak rajta játszani. -
darvinya
titán
Tipikus Nokia.
Van egy k…k… becsomagolom Nokia papírba, drágán eladom.
Értelme semmi egy olyan droidnak amin nincs G, de még bootloader zárt is.
Ennyi erővel veszek S40, mert kb. ugyanannyi lesz.
-
Blyan
félisten
válasz
tothmaxy182 #46 üzenetére
Attól függ mit nevezünk sikernek? Én sem várom az eladási csúcsok megdöntését, sőt lehet ez az egész csak egy kísérlet, ergo a Nokia sem bízik abban, hogy kiüti vele a Galaxy S szériát a statisztikában.
Azt tudom, hogy lenne értelme, főleg rendes szolgáltatói támogatással (ami ugye nem a hazaiakra vonatkozik).
Aztán majd meglátjuk. -
tothmaxy182
őstag
Én lehet, hogy nem tudom megítélni, de azért látom amit látok. Ott van édesapám, és anyám, sosem vennének "simogatóstelefont". Csakis nyomógombosat. Tehát ez sem lenne nekik alternatíva. Viszont ott van a főiskolás húgom, akinek nincs sok pénze telefonra. nekiáll nézegetni, hogy mit tudna venni 40ezer alatt. Nem hiszem, hogy egy olyan telefont venne, amihez sima mezei módszerrel ne tudna letölteni egy engribörcöt se. És ennek azért utána néz, mégha nem is egy nagy szakértő. De oké, valahol megértem a Te álláspontodat is, de továbbra is azt mondom, hogy ha nem az 520 ára alatt fogják adni, akkor nem lesz sikeres.
43#:
"a Lumia 520 a WP ismert korlátai miatt pedig még nem tökéletes megoldás"Én azért még várnék azzal a kijelentéssel, hogy ez a normandy nem lesz tele korlátozásokkal. Félek, hogy több lesz benne, mint az 520-ban. De ezen még felesleges elmélkedni. Mindenesetre erre nem építenék előre...
-
Blyan
félisten
válasz
Az a baj, hogy mobiltelefon rajongóként Te ezt baromira nem tudod megítélni, így valszeg azt sem tudod megérteni a butafonokat miért és kik veszik meg.
Innentől kezdve meg tök mindegy mi lenne a lényege ennek a telefonnak, hiszen nem látsz ki a saját igényeid mögül. -
DS39
nagyúr
válasz
normális buta mobilt ma már nem nagyon kapni, és a jövőben sem fognak csinálni. kevés rá az igény.
ehelyett, ez egy tökéletes alternatíva.szerk: nekem pl tökéletes lesz. drága telefont nem akarok, fogyó eszköz, felesleges 100k-s kincsre "vigyázni",
de pár hasznos funkció hiányzik, amit az okosok tudnak. és az androiddal a legnagyobb bajom mindig is a Google termékek voltak, és a kötelező update-jeik, hányok tőlük. a Lumia 520 a WP ismert korlátai miatt pedig még nem tökéletes megoldás. -
Gambas
tag
Ha ez is 50 dollár lesz mint a Moto akkor jó,amugy kuka😏
-
tothmaxy182
őstag
Ez még mindig nem indokolja meg azt, hogy miért ezt kéne választani egy 40-ezres Androidos teló, vagy egy 520 helyett...
Aki meg egyszerűbb telefont szeretne, úgyis butamobilt vesz...
40#: Szerinted aki egy herélt Androidos 30-40 ezres mobilt vesz, majd pont apk-ból fog appokat telepíteni.
Ha ezt a telefont úgy fogják reklámozni, hogy Androidos, akkor elég sok csalódott ember lesz. Ha meg csak szimplán egy Asha mobilnak, akkor inkább vegyen az ember 520-at.
-
DS39
nagyúr
nem értem miért ne lehetne pl egy android-os játékot vagy egy akármilyen appot letölteni?
mióta függ ez a google szarjaitól? bárki fejleszthet egy alkalmazást, és ráteszi a telefonjára, és használja. kellett hozzá a google play? nem. meg van a lehetőség most is hogy pc-n letölts appokat a store-ból vagy torrentről, és maga az google play is apk-ból telepíthető. (ha vkinek nagyon hiányzik, nekem biztosan nem fog, csak állandóan frissíti magát, egyre szarabb lesz, és több helyet foglal, anno a 3 MB-os Market is elég volt mindenre..) -
Blyan
félisten
válasz
Oppenheimer #36 üzenetére
Tök jó, minden várakozásomat felülmúlja eddig.
Alig várom, hogy vehessek egyet. -
Oppenheimer
nagyúr
Itt az androidos Nokia amit mindenki várt.
Ha volt már, akkor bocs.
-
Blyan
félisten
válasz
tothmaxy182 #32 üzenetére
Az Amazon elképzelései szintjén elég sikeres a dolog. Nyilván nem akarták a Tablet piacot leigázni vele.
-
DS39
nagyúr
válasz
SexyDaniel #6 üzenetére
ne viccelj, egy android a gerillamarketinget folytató google szarjai nélkül? álom telefon. PC-n bármilyen appot le tudok szedni a play store-ból, és apk-ból telepítem, viszon'látás google uralom
-
Blyan
félisten
És ha nem android párti felhasználóknak készült?? Vagy ez eszedbe sem jutott?
Hanem az Asha modellek vásárlóinak? Oké, nem több 10 millió fogy el belőle, de azért akadnak vásárlók.
FB lesz rajta, levelezni tud és egyszerűbb rá alkalmazásokat készíteni vagy áruházat társtani mellé, mint az S40-es platformon. -
walko
tag
Minden oprendszernek megvannak a maga exkluzív szolgáltatásai, nem arra gondoltam, hogy amin nincs Play áruház az fos.
A kérdés tehát, a kedvedért módosítva úgy hangzik, hogy a Normandy esetében mi lesz az a fícsör, ami miatt inkább ezt a készüléket választja egy android párti felhasználó, mint kismillió másikat, amik mellé google szolgáltatások is járnak?
-
Blyan
félisten
válasz
dreamdancer #22 üzenetére
Asha modell lesz, amik amúgy is okosodnak, de az S40 egy idő után túl sok korlátba ütközik. Így áttérnek az G mentes androidra.
-
dreamdancer
őstag
Nem értem én a Nokiát...
A hardveresen nagyságrenddel gyengébb Asha 30x-ek is 30K fölött voltak árban, ez legalább 40K lesz. Miért venne valaki ilyet, ha ugyanennyiért erősebb-jobb Lumia 525-öt kap? Vagy ha nem tetszik a WP, hasonló összegért válogathat az erősebb androidos telefonok között, amelyen ott van a Google minden jósága (incl. Play Store)?
A Nokia megint egy nem létező piaci rést próbál betömni.
-
halkow
őstag
érdekes lesz play nélkűl
-
Hofeher
aktív tag
Lesz 1 telefon amivel kezdés kép megy rá szűz Android hogy ne a lebutított wps play legyen rajt.
-
Probber
őstag
válasz
SexyDaniel #6 üzenetére
Ismeretlen források = pipa (ha lesz a beállítások között).
-
Blyan
félisten
válasz
SexyDaniel #6 üzenetére
Baromság!
-
Mikor ránézek a képre mindig elborzadok , tudom én hogy az 520-525 szeretnék létrehozni android személyében, de remélem a nyító ára is ezt fogja mutatni. Bízom benne hogy ez a kép pedik fake. És valamivel picit jobb lesz a kinézete és anyaghasznalata vagy legyen matt
-
Findzs
addikt
mass effect rajongóknak kötelező
-
törölt tag
Szerintem ez eddig is egyértelmű volt.
-
pingwin011
aktív tag
Mégis mennyi ideig tart rárakni minden google cuccot? 10 perc?
-
Воланд
titán
válasz
SexyDaniel #6 üzenetére
amazon
-
Maxentius
addikt
Meg fogom nézni a Microsoft reakcióját, ha ezt tényleg bejelentik.
-
razzorr
őstag
Ki gondolta volna, hogy Asha lesz?!
-
walko
tag
Van értelme android telót piacra dobni google szolgáltatások nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest