- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
Azzal a chipsettel csak a csíkszélesség a baj, egyébként teljesen elég lenne ehhez.
Azt nem tudtam, hogy csak maps van Ashakra, viszont nem-nokiás WP8 telefonokon úgy hallottam meg lehet hívni külsős navigációs alkalmazást a HERE Maps-hez, még ha s40-en ez nem is működik, Androidra megoldhatják. -
pengwin
addikt
válasz
tothmaxy182 #57 üzenetére
Magyarországon Moto G nem kapható, egyébként is az 55-65k közötti telefonok már nagyon más kategóriába esnek (és a G is oda tartozik, nem 50k az, sajnos
)
(#52) helixP
Én márkásnak tekintem mindet, amit felsoroltál név szerint, mert már mindnek van kiépített, Magyarországon ismert brandje, több-kevesebb support-tal. De szvsz kishazánkban a Nokia név még mindig sokaknak(főleg huszonegynéhány éves kor fölöttieknek) nagyon jól cseng, igazából e fölött az életkor fölött csak a Samu-HTC-Alma-Sony négyesfogat nevének van hasonló marketingértéke (megint csak szvsz).
(#55) tjb007
Tudtommal még az Ashaokostelefonokra is van offline navigáció, nem értem, miért hagynák ki ezt a nagy (egyetlen) ütőkártyát ebből. Ha meg nem kapja meg az 520 HW-ét, akkor mi fogja hajtani? Lyukkártyás Snapdragon? Elektroncsöves? -
pengwin
addikt
válasz
tothmaxy182 #41 üzenetére
Láttál te már "butamobilos" .jar kiterjesztésű játékokat/bármi mást? Ugyanígy kellett őket telepíteni, a butamobilos és az okostelefonját korlátozottan kihasználó réteg meg én úgy vettem észre pont a Play Store jellegű, közvetlenül a telefonról elérhető online boltoktól idegenkedik.
Meg 40k-ért mutasson már nekem akárki egy használható, márkás androidos telefont... csak kis zsebpiszok méretűek vannak 3,2-3,5"-os kijelzőkkel, akadozó felülettel, nulla szoftveres támogatással.
Ha ez megkapja a Lumia 520 hardware-ét meg az offline navigációt, akkor bizony nagyon jó választás lehet sok embernek, akik nem akarnak rajta játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ford topik
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Hyundai, Kia topik
- Autós topik
- Autóhifi
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest