- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothmaxy182
őstag
Én lehet, hogy nem tudom megítélni, de azért látom amit látok. Ott van édesapám, és anyám, sosem vennének "simogatóstelefont". Csakis nyomógombosat. Tehát ez sem lenne nekik alternatíva. Viszont ott van a főiskolás húgom, akinek nincs sok pénze telefonra. nekiáll nézegetni, hogy mit tudna venni 40ezer alatt. Nem hiszem, hogy egy olyan telefont venne, amihez sima mezei módszerrel ne tudna letölteni egy engribörcöt se. És ennek azért utána néz, mégha nem is egy nagy szakértő. De oké, valahol megértem a Te álláspontodat is, de továbbra is azt mondom, hogy ha nem az 520 ára alatt fogják adni, akkor nem lesz sikeres.
43#:
"a Lumia 520 a WP ismert korlátai miatt pedig még nem tökéletes megoldás"Én azért még várnék azzal a kijelentéssel, hogy ez a normandy nem lesz tele korlátozásokkal. Félek, hogy több lesz benne, mint az 520-ban. De ezen még felesleges elmélkedni. Mindenesetre erre nem építenék előre...
-
tothmaxy182
őstag
Ez még mindig nem indokolja meg azt, hogy miért ezt kéne választani egy 40-ezres Androidos teló, vagy egy 520 helyett...
Aki meg egyszerűbb telefont szeretne, úgyis butamobilt vesz...
40#: Szerinted aki egy herélt Androidos 30-40 ezres mobilt vesz, majd pont apk-ból fog appokat telepíteni.
Ha ezt a telefont úgy fogják reklámozni, hogy Androidos, akkor elég sok csalódott ember lesz. Ha meg csak szimplán egy Asha mobilnak, akkor inkább vegyen az ember 520-at.
-
walko
tag
Minden oprendszernek megvannak a maga exkluzív szolgáltatásai, nem arra gondoltam, hogy amin nincs Play áruház az fos.
A kérdés tehát, a kedvedért módosítva úgy hangzik, hogy a Normandy esetében mi lesz az a fícsör, ami miatt inkább ezt a készüléket választja egy android párti felhasználó, mint kismillió másikat, amik mellé google szolgáltatások is járnak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Kuponkunyeráló
- SSD kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest