- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Üzemidőre gyúr a Poco M7 Plus is
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát én nem értek a játékhoz én már abból kinőttem
De nem lehet, hogy pont itt is arról van szó ami ebben a topikban is felbukkant:
szálak, magok, modulok ezek szűk keresztmetszetei... konkretizálva az, hogy pl. a Dirt Showdown nem skálázódik...
Na mindegy... fogalmam sincs, hogy a viszonylag átfogónak tűnő teszt mennyire igaz. Ennyit a tesztekről... de a kódolási és BF3 multis része reálisnak tűnik és a benne lévő procik jók ehhez a topik témához.
Részemről vége az off-nak. -
dezz
nagyúr
Gondolom, ilyenekre gondol, mint pl. a Cockos Reaper. Néztétek, hogy hány szálon fut? Nekem úgy tűnik (tesztek alapján), csak egy. Ha valóban így van, az szégyen a programra nézve. Bár a többi audiófeldolgozó program sem nagyon jeleskedik ebben.
(#43) lezso6: Nem lesz rossz, mondjuk a teljesítmény/fogyasztáson van is mit javítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest