- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- MIUI / HyperOS topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
úgy látszik ez inkább csak téged lepett meg, a többieket nem... am. nem pofa kell hozzá, hanem egy kis életrevalóság (kezdetben tesóm mindig arrébb állt ha elkezdtem alkudozni, mióta látja h időnként bejön egyáltalán nem tartja gáznak)
ruhaboltban is szoktam alkudni, de múltkor pl. bútorboltban alkudtam 15k-t egy ágyból
ahol tuti nem fogsz, az az élelmiszerbolt.
-
Hina
aktív tag
Erre akartam kilyukadni én is. Asszonynak mikor tavaj ilyenkor vettem a SE Xperia Ray-t, a MM-ban függetlenül közel 30ezerrel olcsóbb volt a készülék. Én sem veszek függőt. Egy az, hogy utánna nehezebb eladni, mert szükített a vevőkör. Kettő, ki tudja, hogy a jelenlegi gazdasági helyzetben merjek e bevállalni hűséget egy szolgáltatónál...
-
BiP
nagyúr
Jó neked. A legtöbb flottában macerás a saját számoddal intézkedni, mert az ügyfélszolgálaton az első kérdés, hogy céges szám-e, és azonnal meghatalmazást kérnek vagy kapcsolattartó.
Kirúgással kapcsolatban tök jó, amiket írsz, valóban sok múlik ilyeneken, miket mondasz le. Ha nincs munka/bevétel, vissza kell venni az igényekből. (na ez az, ami a magyar embernek nem szokott menni).
Csak itt most olyan esetet képzelj el, amikor valaki köt 2 év hűséget, és mondjuk fél év, 1 év után rúgják ki. Azt nem lehet csak úgy pikk-pakk felmondani, sajnos. -
djculture
félisten
Az biztos hogy a mai magyar országban, 1 napra se lehet tervezni nemhogy 2 évre előre. 2 év alatt akármilyen kondíció változhat és előszeretettel szokták is változtatni a szolgáltatók. Mint pl eddig a teljes előfizetés lebeszélhető hálózaton kívül a konkurenciánál most meg csak a fele.
Nagyon jók ezek a hűségek, de én ezt a szerződök valamire és a másik fél változtatja össze vissza a szerződésben foglaltakat cselekményt szerződés szegésnek mondanám ki és megkínálnám egy gyenge kártérítési perrel. Persze itthon ez nem divat mert tehetik. -
Def26
félisten
Én azt gondolom, hogy a munka befolyásolja az ember életét. Ha nincs munkád, valszeg nem az a havi 3000Ft lesz a legnagyobb gondod. Ha meg van munkád, akkor miért ne élveznél egy kompromisszum mentes(ebb) csomagot?
El tudom képzelni, hogy szaladgál a városban a srác, és bűvöli a telefont, hogy találjon egy ingyenes wifi -t, amin tud 10-15 "lopott" percet beszélni a barátnőjével. -
varsam
őstag
Prepaid-be miért kellene 10k+ forint támogatást kapnod, amikor azzal semmilyen kötöttséged nincs? Kapsz egy SIM kártyát, X Ft lebeszélhetőséggel, rendes garival, akár készülékbiztosítással.
Egy sarki GSM-et meg ne hasonlítsunk egy 6-7k főt foglalkoztató multihoz.Még mindig nem értem, hogy ha veszel egy független telefont, akkor azt milyen SIM-mel használod.
-
Peterson_
addikt
Csak épp azt felejted el, hogy ha beviszed a számod flottába, onnantól a cég a szám és számla tulajdonos, Te meg csak fizető.
BÁRMIT akarsz csinálni a számoddal, keresd a kapcsolat tartót...
Azon kívül darvinya brutál elfogultnak tűnik és a példái is elég sarkítottak...szerintem(!)
Azt nem állítom, hogy nincs benne logika...csak a stílus.
Van akinek biztos helye van, szolgáltatást is akar..miért ne választhatna hűséget?
Én is dolgozom, párommal lakom, nem keresem szarrá magam, mégis ki tudom fizetni azt amit kötöttem.
Ha meg kirúgnak, egy hónapon belül elmegyek dolgozni ha másnem kulinak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Windows 11
- Építő/felújító topik
- Horgász topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Apple asztali gépek
- Sorozatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- i7-13700 / Z790 / 16 GB DDR4 / 256 GB SSD / 4 TB HDD / RM750X félkonfig
- Dobozos Új gamer MSI Katana 15 /i7-12650H/16GB/1TB SSD/RTX 4070 8GB GB/144Hz/Gari
- Huawei Watch Fit 4 Pro 3 év garancia, Huawe Freebuds 2
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest