- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz
hitvanyalak #67 üzenetére
S3 lesz?
-
Def26
félisten
Egyébként most megnéztem és sztem egész jó alternatíva sok embernek még akár egy s3 is.
Galaxy S3 Mozaik xs díjcsomag, 3200FT ha díjjal 0 FT -ért elvihető, 24x4311Ft -ért (103464,-).
Nem azt mondom, hogy rá kell bukni a részletfizetésre (én amúgy nem vagyok ellene a kamatmentes részletnek), de sztem ez igen sok ember érdeklődését felkelti. Nem is tudok mondani másik szolgáltatónál ennél jobb árat.
Galaxy S3 mini Mozaik xs -ben 6561,- + (9x6561,-). Sztem ez sem rossz ár.
-
Def26
félisten
Én azt gondolom, hogy a munka befolyásolja az ember életét. Ha nincs munkád, valszeg nem az a havi 3000Ft lesz a legnagyobb gondod. Ha meg van munkád, akkor miért ne élveznél egy kompromisszum mentes(ebb) csomagot?
El tudom képzelni, hogy szaladgál a városban a srác, és bűvöli a telefont, hogy találjon egy ingyenes wifi -t, amin tud 10-15 "lopott" percet beszélni a barátnőjével. -
Def26
félisten
Ez csak egy igen szélsőséges eset. Én pl. nem akarok kompromisszumokat kötni.
Tudod úgy vagyok vele, ha van egy jobb autóm akkor nem az utcán veszek bele (fene se tudja honnan származó) gázolajat, hanem benzinkúton. Ha van egy okos telefonom, akkor nem szarakodok havi 2000Ft -os csomagdíjon... de hát van akinél a szarrágás az első.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Futás, futópályák
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest