Új hozzászólás Aktív témák
-
Hina
aktív tag
válasz
hitvanyalak #60 üzenetére
Az ügyfélszolgálatot ingyen hívhatod és ők egész biztos megmondják.
-
Hina
aktív tag
válasz
Red Bull fan #51 üzenetére
Ez sajnos így van. Nem becsülik annyira a maradó ügyfelet, mint az újat. Pedig a maradó ügyfél is ugyanazt az időt írja alá, mint az új.
Ráadásul ha jó ügyfél volt, akkor valószínüleg ez után is az lesz. Nem is értem miért nem vezetnek be ilyesmi kedvezmény szorzót -
-
Hina
aktív tag
Erre akartam kilyukadni én is. Asszonynak mikor tavaj ilyenkor vettem a SE Xperia Ray-t, a MM-ban függetlenül közel 30ezerrel olcsóbb volt a készülék. Én sem veszek függőt. Egy az, hogy utánna nehezebb eladni, mert szükített a vevőkör. Kettő, ki tudja, hogy a jelenlegi gazdasági helyzetben merjek e bevállalni hűséget egy szolgáltatónál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scsr 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest