Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsi70
senior tag
Mert én f@rok erre írtam alá 2 évet + occsó telefon !
(most májusban jár le)
Azért még megkérdezem a T-mobile-t ,hátha tudnak adni vmi jó havidíjat ?!
Mérges voltam mert megszüntették a média mánia csomagot és körülnéztem a többi szolgáltatónál .
Mondjuk felfele válthattam volna.... -
djculture
félisten
Még én is csak most kezdek ebbe az egészbe belefolyni de szerencsére itt a fórumon is van külön fórum már ennek jó ideje ahol infókat kaphat az ember. Voda az korlátozza a voipot a t-mobile azt mondták hogy nem. Magyarán elég egy kis netcsomag de wifi is lehet megoldás ja bár az ugye nem mindenhol van.
De szerintem már az is sokat segíthet ha otthon nem a méregdrága percdíjakon beszél az ember.
[link] -
hitvanyalak
senior tag
Én a katolikusban vagyok az T, itt is egy/két év és a csere is két év múlva lehet. Eddig én is használtan vettem egyben, de tavaly januárban nem volt telóm, meg pénzem sem ezért vettem ott egy készüléket, amin már rég túladtam, részletek is hamar le lettek rendezve, de hát...De sebaj, mondom kérek egy új papírt egy ember nevén 5 szám/készülék lehet, én négyet lőttem el eddig.
-
Peterson_
addikt
Én is ezen az állásponton vagyok, na meg eddig ezeket is tapasztalatam...
Az igényekből meg valóban nehéz lejjebb adni, főleg hogy amúgy is alacsonyan kell őket tartani.
Én pl jelenleg annyit keresek, hogy a következő fizetésig marad, ha esetleg valami bejön a képbe, de setöbb'...most az 5000Ft spórolással sem vagyok előrébb, viszont ha már téma, nem akarok kompromisszumot kötni telefonálás téren, a net is sokszor kell és mivel egy nap 100-200km-t megyek, nem is nagyon tudok bűvészkedni...
Ha arra kerül sor, inkább a készüléktől valok meg és az átmenetben sallang nélkül fizetem az alap díjcsomagom, minthogy kötbért fizessek....
Mert ugye a szolgáltatónak addig vagy kedves ügyfél, míg fizetsz mint a köles...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- Bittorrent topik
- AliExpress tapasztalatok
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest