- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
igen, csak egy ideig ingyenes. nade a divx már most sem az. ráadáusl a h264 az úgy tudom jobb kódolás is, mint a divx...
ez az ingyenes időszak pont arra lett volna jó, hogy rákattanjon mindenki, de úgy látszik nem nagyon akarják. az mp3 is hogy tartja magát, pedig ott is több trónkövetelő volt (ogg, aac). -
-
törölt tag
ez nem az android hibája. a gyártóké, akik nem veszik meg hozzá a divx licenszet. a google-nak nem érdeke, hogy alapból beletegye, mivel ők a h264 mellett állnak, ezt tolják több helyen is. a divx csak még egy (számukra) felesleges fizetős kodek.
amúgy én azt nem értem, hogy úgy általában miért nem terjed a h264, amikor jobb a divx-nél, és a mobil eszközök _mind_ ezt támogatják...? -
-
Mymelody
aktív tag
Biztos, hogy viszi. Csúcs kategóriás kütyü, ez alap. Jó pár éve is vitték(Archos és Cowon gépei többnyire ezért születtek) Egy telefonnál még nagy kunszt(bár lassan ott sem), de ezek a készülékek már a HD-re vannak kihegyezve.
Ez sajna nem a gépnek ciki. Dobozról tesztelni? -
dfdfdf
őstag
válasz
colorblind() #48 üzenetére
HA ez igaz akkor kéretik vagy újra letesztelni vagy ha nincs lehetőség akkor a cikket levenni mert lehúztok egy terméket nagyon ...
-
csab2
veterán
Na, most akkor tudja a divx-et vagy nem? Nem mindegy. Nem mintha venni akarnék csak kíváncsi vagyok.
-
8nemesis8
veterán
Nekem külsőre sem jön be, nem valami stílusus.
-
Titan44
tag
Az ember azt hinné hogy a modernizációval egyre kisebb és vékonyabb lesz minden hasonló eszköz...
Akkor most a " Big&Heavy " lesz az új divat?
Ha a vékony telókat " Razor " névvel illettük, akkor a mostani divatot Traktorként emlegethetjük? -
colorblind()
csendes tag
persze hogy nem buy it now
én egy hónapja vittem el viszont bontatlant 89 + 15 fontért, nem állítom, hogy tökéletes, de amire használom: filmnézés + wifi nekem teljesen megfelel
ami vicces, hogy ami a két legfontosabb szempont volt a vásárlásnál: xvid és flashes böngészés, így le lett húzva a tesztben, miközben sajnos nem fedi a valóságot
-
kaller1
veterán
válasz
colorblind() #48 üzenetére
egyébként ebayen 100 font alatt beszerezhető a 120 gb-os változat
buy it now-ra? Link? -
colorblind()
csendes tag
úristen leteszteltétek egyáltalán??? flash és xvid megy rajta alapból... a flash-sel reklámozzák
egyébként ebayen 100 font alatt beszerezhető a 120 gb-os változat, annyiért szerintem korrekt vétel (sőt aki ettől irtózik, egy hónapja az amazonon is 160 font volt, még az is beleférhet)
-
^Clown
addikt
Ez gyenge, mint az Algopyrin
Főleg 92K-ért.
-
Mymelody
aktív tag
DIvx-et nem visz?
Ki lett próbálva, vagy csak a doboz feliratait teszteltétek?
-
Lirion
addikt
Én azt nem értem, hogy a kijelző felbontása nem nagyobb, mint mondjuk egy milestone, n1 vagy x10, ezen mégis sokkal több ikon fér el, ezt az említett telefonokon miért nem lehet megoldani? Annyira nem nagy különbség az az 1".
-
Peat;)
veterán
A régebbi archosoknál a funkciókat úgy lehetett bővíteni, hogy a gyártó honlapjáról kellett megvenni rá a programokat. Lehet hogy a divx/xvid ilyen formában érhető el/lesz elérhető.
-
máyköl
veterán
Pfff, fura egy teló.
-
Talán mert az Android 1) tulajdonnév, 2) hivatalosan is nagy A?
-
rizso
addikt
Enyhén fölösleges cucc, nem hinném, hogy hatalmas piaca lesz...
-
domi007
őstag
Market nem mukodik? A cucc meghalt azonnal
-
plus44
veterán
Ennek egy elődmodelljét nyomogattam jó párszor. Szintén rezisztív, bár jóval jóval kisebb. Nem rossz, de semmi extra.
-
dawheeler
tag
Na most aki ezután a sz*r után lefikázza az iPadet....XD
-
Bling95
őstag
hát.. ez nagyon nem tetszik
-
kaller1
veterán
Jobb lett volna, ha az androidos telefonjukat dobják piacra és nem ezt...
-
64b0r
aktív tag
Nem a legtutibb cucc, az biztos. De hát ez csak az első fecske. Sztem gugliék nem fogják hagyni, hogy Ipad vigyen mindent, lesz ebből nagyobb és jobb verzió is.
-
DemonDani
addikt
Azért azt ne feledjük, hogy mint a cikk elején is említve volt remény van frissítésre és ha esetleg ha 2.1-es frissítést kap akkor a flash is meg oldahtó. Kérdés hogy mennyire fogy majd a készülék, gondolom annak függvényében kapja a frissítéseket, és annak függvényében dolgoznak tovább a szoftveren. a vas maga elég jó végülis
(#20) David75
Legnépszerübb szó értelmével tisztában vagy?
Igen is ez a legnépszerübb. négyzetesen nő hónapról hónapra a kicsi zöld robot tábora. és ezt jelenti hogy népszerű! -
CHIPman
nagyúr
"ez egy nagyra nőtt Android merevlemezzel, háttértár nélkül."
-
David75
őstag
"melyen napjaink legnépszerűbb mobilos operációs rendszere, az Android teljesít szolgálatot."
Azért ez közel sem fedi a valóságot,Symbian,Wm,iphone os,blackbarry???
Mind a négyből nagyságrendekkel több fogy egyelőre.Attól hogy a mobilarénán és főleg Bog-nál android mánia van attól még ne ferdítsük a valóságot.Megértem hogy jó az android én is használtam pár honapig hero-t és imádtam de ettől nem kezdem azt mondani már egyből hogy piacvezető os.
-
toldy
őstag
NetTáblának ennek több értelmét látom.
Rudi: a teszt kb mikorra várható? 1-2 hét?
-
EczkE
veterán
Ez most nekem sem nyerő.
-
hemaka
nagyúr
HDD lol
de amúgy sem tetszik
-
Napfénysüti
nagyúr
Mikor elkezdtem olvasni a cikket megörültem hogy egy érdekes és jó eszköz lesz de ahogy olvastam úgy lett egyre lelombozóbb a véleményem is. Valahogy több rejlett ebben.
-
JanFe
aktív tag
Erdekes kutyu...
-
sptkyle
senior tag
A cikk jo. A készülék kevésbé. :S
Nem győzött meg. Ugy gondolom, hogy ilyen hardverekkel, és ilyen szoftverekkel amik manapság a fejlesztők rendelkezésére állnak, lehetne olyat csinálni, amitől szinte mindenki térdre borulna. Eeeez még nem az.
Videóban csak én láttam ugy, vagy tényleg gondok voltak a tapival is?
Nem mindig sikerült elsőre elérni azt, amit a tesztelő szeretett volna. Bár lehet ez csak megszokás kérdése. A másik a sebesség. Öszintén szolva mintha láttunk volna olyan telefont ami gyorsabban reagál.. :S
A videó alatti zenéért pirospont. Feldobta kicsit -
dfdfdf
őstag
nem rossz cucc netezni kb annyira jó mint az IPAD
semennyire
-
fairi
őstag
"Rögtön az abc-sorrendbe állított lista elején találjuk az AppsLib nevű alkalmazásbolt klienst, ahonnan alkalmazást tölthetünk le az Archosra — elég keveset, plusz a sima Android Marketet el sem érhetjük"
igazi market nem elérhető említette,gondolom kerülőúttal nem volt kedve hülyéskedni..
-
Zirowe
nagyúr
Tesztelő megpróbálta felrakni az xyflash playert?
Egyetlen lejátszó,ami viszi divxet androidon,eléggé korlátozott,meg nincs felirat támogatás és a képe se olyan szép,de magicemen akadás és konvertálás nélkül viszi a divxeket.Gondolom ezen az erősebb gépen nem lenne gondja.
-
GALARDO
addikt
Nem rossz!
-
daninet
veterán
nekem ez a gép "jolvan, 3as üljle" nem hiszem, hogy megvenném valaha is.
-
joey04
titán
tömény csalódás
-
rudi
nagyúr
Azért ez határozottan érdelmesebb, mint az atomos, windowsos Archos9 volt, ami nálam járt (teszt hamarosan). Hogy arra mennyit kellett várni... Mindenesetre a kettő egybegyúrva lehetne nyerő, vagyis ARM alapú, androids hardver 9"-os kijelzővel. Ha mondjuk Tegra alapra tennék, akkor tán az iPad is üthető lenne vele...
-
brumesz
aktív tag
nem elég kicsi hogy pmp lehessen, de nem elég nagy hogy nettábla legyen. akkor ezmost mi? és miért kerül ennyibe? meg úgy egyébkéntis...
-
toldy
őstag
Én is nézegettem ezt a kütyüt a napokban,szép is, jó is de valahogy nem az igazi. Pár külföldi user review miatt kicsit tartok tőle, de így ezek után biztos nem. Amúgy nem olyan nagy baj mert úgy is a Dell Mini 5-t várom.
-
Magnum_
nagyúr
pfff, ez nem nyerő
-
orbano
félisten
Kicsi és vastag. Köszihelló...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest