- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
King Unique #90 üzenetére
Disk.sys?
Alap driver. Ezt használja a pendrive. Letörlöm, a vinyó se megy.
Alap amit a microsoft oldalán írnak, hogy a driver a háttérben marad.
(Ezt kellene kikapcsolni valahogy).Ugyanakkor azzal gyosítják hogy nem törlik ki a héttérből a dirver futását, memóriában tartják. Ellenben a hibakód pont az, hogy a háttérben fut a driver. pfff.
Ergo erre nem is lesz megoldás. Ez windows hiba nem driver hiba. Akkor csak pár gépen lenne gond.
vagy 50-60 oldalt találtam, tönbbszáz kommentel, ugyan ezzel a hibával, és csak az USB esetén áll fent. Mindenhol azon háborognak hogy a megoldása a dolognak az újra indítás, miközben USB ről beszélünk... Alap pendrive okról. Amit még egy nyamvadt win95-98 is lazán hiba nélkül kezelt. És valós megoldása nincs a mocrosoftnak rá, csak amit minden idióta tud, friis, driver, előtte meg törlés. 5 éves fiam is tudja ezt, nem kell programozóbnak lenni.
És ez már az első verziós win10-nél megvolt. Valós megoldás sehol nincs.
Ha minden driver új a win a legfrissebb akkor csinálja a hibát, most vissza rakva a régit is elő tudtam csalni. Nem raktam direkt netre. legújabb lementett chipset driver sem oldotta meg. Netre rakva win frissítés nem oldja meg. Vicc... -
KKrisz751
aktív tag
válasz
King Unique #86 üzenetére
Köszi nem cikk alapján jutottam ide hanem keresgélés alapján. De ok, keresek sima win10 topicot legközelebb.
A driver frissítés és egyebek nem relevánsak mert a legfriossebbek.
A problémát csak windows frissítés vagy változtatás okozhatta, mivel a gépre nem lett program telepítve se törölve.
Az összes usb aljzatba közvetlen tesztelve mind a 3 pendriveom, ugyan az az eredmény.
Na ezért akadtam meg.
De vissza raktam egy recoveriből 2018.01-es új telepítéskori verziót. A gép ismét hibátlan. (Most az azóta felkerül 10-20 programot rakhatom újra. Sanszos kihagyom az összes win frissítést csak tönkrevágják a gépet.) -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
King Unique #84 üzenetére
Igen, csak a GWX esetén is utólag változtattak, miután sokan panaszkodtak, meg cikkek születtek a témában. Ha eleve kicsit finomabban működik, akkor nincs az az érzése az embernek, hogy akkor is lenyomják az új wint at a torkán, ha egyébként se szüksége rá, se előnye nem származik belőle.
Nyilván az anyagi megfontolások az erőltetést preferálták...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
King Unique #81 üzenetére
Valami nincs rendben ezzel a letiltás dologgal. Nincs értelmes magyarázat arra, hogy pl. az FX8350 és az FX6300 esetén miért kell tiltani a WU-t, ha az FX család többi kb. 30 procijánál nem kell. Ez mind azonos hardver, csak más gyári szorzó és feszültség beállítással. Itt valamit anno elrontottak, és úgy is hagyták...
Én se használnék Win7-et manapság, de azért ne ilyen WU letiltógátős megoldással irányítsák az embereket W10 felé...
Az értem, hogy nem akarnak foglalkozni az új hardverek támogatásával régebbi Windowson, anno le is beszélték gyorsan az AMD-t a Win7 támogatásáról a Ryzen rajtjánál.Amúgy persze, emlékszem az ingyenes frissítésre. Egy pár ember kérés nélkül is megkapta az újat, volt is belőle anno shitstorm.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
King Unique #79 üzenetére
Az sosem említed meg, hogy hogyan jutottak el idáig... Az teljesen világos és érthető szakmai szemmel, hogy miért nem kapott DX12-et a W7 vagy a W8, de az már nem, hogy az egész Windows updatet letiltják az újabb procis gépeken W7-en és W8-on, ami ráadásul kihat pár jelentősen régebbi procit használó gépre is valamiért... Gondolom ismered a történetet, de ha nem: https://github.com/zeffy/wufuc
Ilyen BlueKeep sebezhetőségek korában, ami annyira kritikus, hogy még az XP is kapott rá javítást két napja, ez a fajta hozzáállás elfogadhatatlan.Használjuk a W10-et mert muszáj, de attól még olyan amilyen. Az újabb buildek legalább normálisabb irányba vitték el, mert kezdetben azért eléggé kretén egy oprendszer volt, na nem mintha a W8 a W7-hez képest egy sikertörténet lenne...
-
Vesa
veterán
válasz
King Unique #68 üzenetére
Nem érdekel a W7 és általában semmiféle "csakazajó" fétis. Egy véleményt foglamaztam meg konkrétan a Spy10-ről, amit akkor is fenntartok, ha emiatt netán infarktusa lesz a w10 fetisisztáknak...
Nekem sajnos nagyon sok gondom volt vele, munkában is, otthon is. Az meg nem érv, hogy mennyien használják! A mulatós 3+2 zenekar is teltházas koncertet adott a BS-ben, de attól még sz*r maradt. -
_cHAos_
aktív tag
válasz
King Unique #72 üzenetére
Készül a javítás az updatehez, ami ráhúzta magát a nem támogatott hardverekre?
Nice!
mod: Ha ez nem történt meg automatikusan, akkor megbocsájtható hibát vétettek. -
_cHAos_
aktív tag
válasz
King Unique #68 üzenetére
Elég nevetséges hozzászólás vagy pedig nem vagy még power user sem csak átlag pistike, ha neked nem tűnt fel, hogy mennyi probléma van a Win 10-el a kezdetek óta... sajnos 300 oldalas disszertációt lehetne írni róla, a Hyper-V-ről szintén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest