Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KKrisz751

aktív tag

válasz King Unique #90 üzenetére

Disk.sys?

Alap driver. Ezt használja a pendrive. Letörlöm, a vinyó se megy.

Alap amit a microsoft oldalán írnak, hogy a driver a háttérben marad.
    (Ezt kellene kikapcsolni valahogy).Ugyanakkor azzal gyosítják hogy nem törlik ki a héttérből a dirver futását, memóriában tartják. Ellenben a hibakód pont az, hogy a háttérben fut a driver. pfff.
    Ergo erre nem is lesz megoldás. Ez windows hiba nem driver hiba. Akkor csak pár gépen lenne gond.

vagy 50-60 oldalt találtam, tönbbszáz kommentel, ugyan ezzel a hibával, és csak az USB esetén áll fent. Mindenhol azon háborognak hogy a megoldása a dolognak az újra indítás, miközben USB ről beszélünk... Alap pendrive okról. Amit még egy nyamvadt win95-98 is lazán hiba nélkül kezelt. És valós megoldása nincs a mocrosoftnak rá, csak amit minden idióta tud, friis, driver, előtte meg törlés. 5 éves fiam is tudja ezt, nem kell programozóbnak lenni.

És ez már az első verziós win10-nél megvolt. Valós megoldás sehol nincs.

Ha minden driver új a win a legfrissebb akkor csinálja a hibát, most vissza rakva a régit is elő tudtam csalni. Nem raktam direkt netre. legújabb lementett chipset driver sem oldotta meg. Netre rakva win frissítés nem oldja meg. Vicc...

• KKrisz751

aktív tag

válasz King Unique #86 üzenetére

Köszi nem cikk alapján jutottam ide hanem keresgélés alapján. De ok, keresek sima win10 topicot legközelebb.

A driver frissítés és egyebek nem relevánsak mert a legfriossebbek.
    A problémát csak windows frissítés vagy változtatás okozhatta, mivel a gépre nem lett program telepítve se törölve.

Az összes usb aljzatba közvetlen tesztelve mind a 3 pendriveom, ugyan az az eredmény.

Na ezért akadtam meg.

De vissza raktam egy recoveriből 2018.01-es új telepítéskori verziót. A gép ismét hibátlan. (Most az azóta felkerül 10-20 programot rakhatom újra. Sanszos kihagyom az összes win frissítést csak tönkrevágják a gépet.)

• KKrisz751

aktív tag

Sziasztok.
    Nem jártam még ebben a topicban, mert eddig megoldottam mindent a google barátunk segítségével, de most nincs ötlet.

2-3 napja van gondom a win10-el, de sanszos ez utóbbi időszak frissítéseihez köthető.

USB pendrive hibakód 38.
    Már végig olvastam minden megoldást, de a jelenség ugyan az.

Újraindítom a gépet, bedugom bármelyik pendriveomat, felismeri, minden működik. Kihúzom, majd vissza dugom és már nem lehet használni.
    (Újraindítom, ismét megy, kihúz bedug nem megy - ami azért vicces, mert a mocrofos első tippje hogy indítsd újra, márpedig nonszensz, hogy egy hordozható eszköz miatt újra kelljen indítani a rendszert, ennyi erővel leszedem a gép oldalát és kiveszem a vinyót ha vinni akarom.)

Jelenleg az összes microsoft, és egyéb oldalak tanácsait végig játszottam. Esemény eredmény ugyan az.

Emellett ha 2 pendriveot dugok be csak az egyik üzemel. amit először dugtam be.

A gépen változtatva nem volt. Se program nem került rá se hardver nem került bele.

(Ellenben 1 hónapja a laptopomat újra pakoltam, és ezen a gépen dolgoztam a pendriveal, vittem át programokat, vagyis vagy sokszor lett ki be húzogatva másolva hiba nélkül vagyis áprilisban még jó volt a rendszer.)

Van a microfos újraídítsd, töröld az USB drivert, frissítsd a drivert, frissítsd az illesztő programokat, chipset drivert és egyéb baromságokon kívül megoldás? (Pláne mivel előtte ugyan ezekkel ment akkor most is mennie kell.) Tiszta indítási módban is ugyan ez a jelenség.

A géphez nincs külön USB3.0 driver. Microsoft van használva.
    disk.sys és a többi. Ugyan azok amik a vinyónál is.

Példa kedvéért az egyik drive Kingston Data Ttraveller 2.0 4gb (Még csak nem is nagy) Ezt jelzi sárgának a második bedugáskor, az USB Mass Storage Driver nem jelez hibát.

Megoldása van valakinek ami stabil és nem a szabvány mocrofos duma, amit vagy 60 ezer oldalon ctrl+c , ctrle+v vel tolnak?

Új hozzászólás Aktív témák