- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
KKrisz751 #82 üzenetére
A 1903-ra frissítve szembesültem vele, hogy nem kap betűjelet az egyik pendriveom, ami előzőleg a céges 1809-es gépben működött és ott szabályosan lett eltávolítva.
Ekkor Linux alatt leszedtem róla ami kellett, majd megformáztam, aztán vissza W10-re. Ott megint nem ment. Ekkor a Windows lemezkezelőjével formáztam meg, aztán kihúztam majd bedugtam, de továbbra sem lett jó. Aztán a lemezkezelőben kézzel adtam neki betűjelet, azóta működik. Hogy aztán ez miért volt...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
King Unique #84 üzenetére
Igen, csak a GWX esetén is utólag változtattak, miután sokan panaszkodtak, meg cikkek születtek a témában. Ha eleve kicsit finomabban működik, akkor nincs az az érzése az embernek, hogy akkor is lenyomják az új wint at a torkán, ha egyébként se szüksége rá, se előnye nem származik belőle.
Nyilván az anyagi megfontolások az erőltetést preferálták...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
King Unique #81 üzenetére
Valami nincs rendben ezzel a letiltás dologgal. Nincs értelmes magyarázat arra, hogy pl. az FX8350 és az FX6300 esetén miért kell tiltani a WU-t, ha az FX család többi kb. 30 procijánál nem kell. Ez mind azonos hardver, csak más gyári szorzó és feszültség beállítással. Itt valamit anno elrontottak, és úgy is hagyták...
Én se használnék Win7-et manapság, de azért ne ilyen WU letiltógátős megoldással irányítsák az embereket W10 felé...
Az értem, hogy nem akarnak foglalkozni az új hardverek támogatásával régebbi Windowson, anno le is beszélték gyorsan az AMD-t a Win7 támogatásáról a Ryzen rajtjánál.Amúgy persze, emlékszem az ingyenes frissítésre. Egy pár ember kérés nélkül is megkapta az újat, volt is belőle anno shitstorm.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
King Unique #79 üzenetére
Az sosem említed meg, hogy hogyan jutottak el idáig... Az teljesen világos és érthető szakmai szemmel, hogy miért nem kapott DX12-et a W7 vagy a W8, de az már nem, hogy az egész Windows updatet letiltják az újabb procis gépeken W7-en és W8-on, ami ráadásul kihat pár jelentősen régebbi procit használó gépre is valamiért... Gondolom ismered a történetet, de ha nem: https://github.com/zeffy/wufuc
Ilyen BlueKeep sebezhetőségek korában, ami annyira kritikus, hogy még az XP is kapott rá javítást két napja, ez a fajta hozzáállás elfogadhatatlan.Használjuk a W10-et mert muszáj, de attól még olyan amilyen. Az újabb buildek legalább normálisabb irányba vitték el, mert kezdetben azért eléggé kretén egy oprendszer volt, na nem mintha a W8 a W7-hez képest egy sikertörténet lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged