Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Alig látni, olyan vékony lesz a Fold
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gáben81
senior tag
Persze igazad van. Amúgy mindkettőnek lehet találni olyan szituációt, amikor elvérzik ebben vagy abban.
Mondjuk ha én ilyen túrára megyek hogy több nap, akkor a powerbank/bankok az alap nálam, mert telefon nélkül sem vagyok hajlandó meglenni, azt amúgy is kell mindennap tölteni, főleg ha valaki annyit fényképez mint én… És ha már ott vannak nálam ezek az energiaforrások, akkor este nem tart semeddig az az 50-60 perc míg feltöltöm. Mert hát ugye megpihen az ember eszik stb. Akkor lenne ez para, ha dugdosni kellene a kábelt és 2-3 óra lenne a töltési idő. Így viszont csak egy hanyag mozdulat rácuppantani a bölcsőre.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Renault, Dacia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Szép Apple Watch Ultra 2 49mm TiTanium 97% !! még 3 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- Apple Watch Series 9 45mm GPS 2026.04.19.-ig Garancia!
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- APPLE WATCH 9 45MM KARCMENTES, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest