- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Netfone
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Nem maradhat AI nélkül a strapaszekció sem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gáben81
senior tag
Persze igazad van. Amúgy mindkettőnek lehet találni olyan szituációt, amikor elvérzik ebben vagy abban.
Mondjuk ha én ilyen túrára megyek hogy több nap, akkor a powerbank/bankok az alap nálam, mert telefon nélkül sem vagyok hajlandó meglenni, azt amúgy is kell mindennap tölteni, főleg ha valaki annyit fényképez mint én… És ha már ott vannak nálam ezek az energiaforrások, akkor este nem tart semeddig az az 50-60 perc míg feltöltöm. Mert hát ugye megpihen az ember eszik stb. Akkor lenne ez para, ha dugdosni kellene a kábelt és 2-3 óra lenne a töltési idő. Így viszont csak egy hanyag mozdulat rácuppantani a bölcsőre.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez az Apple első próbálkozása arra, hogy dedikált sportórát csináljon okosórájából. Apple Watchként tökéletes, sportóraként még van hova fejlődnie.
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest