Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• osonte

őstag

válasz Dello79 #192 üzenetére

Nekem még Galaxy Watch 4 volt 44mm-es, gondolom nagy változások nincsenek Samsungnál sem, mint ahogy az Apple-nél sem, de nem egy kategória a kettő. A Samsung szerint fibrilláltam (van szívbetegségem), szerencsére nem mentem vele kórházba, mert nem volt igaz, az Apple még sosem jelzett fibrillációt, sokkal pontosabb az EKG-je és piszok sok mindent mért, például a járásom / egyensúlyom, mondhatni minden lépésem kielemzi, ami hasznos lehet akár az orvosnak is. Sokkal több egészségügyi információ van benne, de csak olyanok, amiket pontosan tud mérni (pl.: vérnyomást nem mér). Semmi pénzért nem cserélném Samsungra, a kardiológusom meg egyenesen örült neki, hogy vettem. Az Apple miatt elindulnák kórházba ha azt írja gond van, de a Samsungnál nem mennék, komolyan sem vennének. Ami húzos, hogy kell hozzá Apple telefon is. A kettő egyszerre meg nem olyan olcsó. Ja és mint minden valószínűleg ez sem tökéletes, bár én még hibával nem találkoztam, de ha visszaolvasol biztos találsz negatívumot is.

Új hozzászólás Aktív témák