- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
Nekem még Galaxy Watch 4 volt 44mm-es, gondolom nagy változások nincsenek Samsungnál sem, mint ahogy az Apple-nél sem, de nem egy kategória a kettő. A Samsung szerint fibrilláltam (van szívbetegségem), szerencsére nem mentem vele kórházba, mert nem volt igaz, az Apple még sosem jelzett fibrillációt, sokkal pontosabb az EKG-je és piszok sok mindent mért, például a járásom / egyensúlyom, mondhatni minden lépésem kielemzi, ami hasznos lehet akár az orvosnak is. Sokkal több egészségügyi információ van benne, de csak olyanok, amiket pontosan tud mérni (pl.: vérnyomást nem mér). Semmi pénzért nem cserélném Samsungra, a kardiológusom meg egyenesen örült neki, hogy vettem. Az Apple miatt elindulnák kórházba ha azt írja gond van, de a Samsungnál nem mennék, komolyan sem vennének. Ami húzos, hogy kell hozzá Apple telefon is. A kettő egyszerre meg nem olyan olcsó. Ja és mint minden valószínűleg ez sem tökéletes, bár én még hibával nem találkoztam, de ha visszaolvasol biztos találsz negatívumot is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Milyen TV-t vegyek?
- E-roller topik
- Milyen monitort vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- További aktív témák...
- Apple Watch 8 45mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4365
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Apple Watch 9 45mm Újszerű Cellular Rozsdamentes Acél/Akku 98%/p4358
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest