- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Ny
senior tag
az applenél nem dolgozó bírónő korrumpálta az egész esküdtszéket, és ez biztos mert az iphone szar -.-
már mióta unalmas -.-
( van az a határ, ami után valami vicces sokszor elmondva unalmassá válik. Ennek is van határa. Átléptétek, olyan unalmasok vagytok, hogy az már vicces. További szép álmokat
)
-
Sir Ny
senior tag
http://mobilarena.hu/hir/tudatosan_emelt_at_otleteket_a_samsung.html
persze tudjuk, hogy ezt a cikket Pista szelleme sugallta iLucynek egy sznob alma szeánszon, aki személyesen gépelte be mactiny-jén
iazából mindkét oldalnak vannak megdönthetetlen bizonyítékai, persze csak azok számára megdönthetetlenek, akik csak az egyik sajtóját olvassák
-
Sir Ny
senior tag
válasz
#40553216 #128 üzenetére
,,Bár ezt sem mindenhol, mert már volt néhány bíró, aki egyszerűen az asztal alá esett a nagy röhögés miatt, amikor szembesült az Apple vádjaival és érveivel."
Nincs más alternatíva. Csakis kizárólag Samsungot használó bírók lehettek. Ezt tudom, mert szarasamsung, akkor se kéne, ha ingyé adnák. *ásít
Nem hittem volna, hogy ilyen egyszerűen bele lehet unni az emberi rosszindulatba és butaságba.
,,Látod? Így lehet.
Amúgy ez a "vállrándít" jól mutatja az általános hozzáállásodat. Úgy látom, minden érv, amelyik a te véleményeddel szembeni állítást erősít, ugyan így lepattan rólad, mint a moderátor felszólítása a fórum megszokott használatára. Szerintem innentől felesleges is bárkinek bármit reagálni a megnyilvánulásaidra."Ki lehet próbálni, hogy lepattan-e minden érv. Én örülnék, ha meg lenne próbálva...
-
Sir Ny
senior tag
válasz
kiskaktusz #124 üzenetére
Többféleképpen lehet fórumozni.
-
Sir Ny
senior tag
válasz
kiskaktusz #122 üzenetére
de tudok. Kérdés, hogy miért tenném, amikor a fórummotort arra tervezték, hogy ne tegyem.
-
Sir Ny
senior tag
válasz
arnyekxxx #112 üzenetére
Pedig sikerült. Arra utaltam, hogy nem értettél meg. Elhiszek én mindent. De még ha el is hiszem, hogy lefizették ( miért / miért ne tették volna ), akkor sem áll meg a nincs elég szabadalom ahhoz hogy olcsó árat kapjon ÉS sikerrel perel mindenkit. Ez akkor sem áll össze, ha lefizették a bírónöveket.
( márpedig szvsz mind a három állítás szemenszedett hazugság a résztekről, de ezek nyílván szubjektív dolgok )
-
-
Sir Ny
senior tag
válasz
arnyekxxx #106 üzenetére
http://hu.wikipedia.org/wiki/William_Ockham
Nem kérdőjelezném meg a bírók lefizetését, szép, tiszta, egyszerű, valószerű elmélet, ( véletlen sem rosszindulatú picsogás ), persze, de mintha egy mondatban kicsit erős lenne a nem rendelkezik szabadalmakkal/licencekkel, és mindenkit sikerrel perel. Valahogy nem illenek össze.
-
-
Sir Ny
senior tag
válasz
#40553216 #78 üzenetére
,,Ja, a saját célzatosan kifacsart logikádat érted. Még szerencse, különben már kezelnének."
Amennyiben más oka is van annak, hogy az apple termékek szutykok, akkor hallgatom.
Ha más ok is felmerül az apple bûnösségére, ( figyelem, a bíróság megvesztegetése jogi és erkölcsi bûn! ), mint az, hogy szerinted a termékeik szutykok, akkor állj velük elõ.Amíg nem kapom meg ezt, addig teljes információhiányban kénytelen leszek a saját kútfõmre hagyatkozni - nem hiszem, hogy ez megbocsáthatatlan bûn lenne.
,,Csak neked van jogod ezt megtenni másokkal, ugye?"
Hol szenteltem volna egy egész hozzászólást más ember sértegetésére? Végtelen hozászólást nem írhatok, tehát csak véges számút. Borzasztó pocsékolás lenne egy teljes hozzászólás csak arra, hogy a másikat megsértsem. ( mindamellett hogy nem tartom korrektnek a semmi írását a sértegetésen kívül, mert ugye az nem támadható, nem korrekt. Minden hozzászólásban kell állítani valamit, cáfolni valami mást, és esetleg provokálni, ha a másik olyan buta hogy ideges leszek ennyi butaság láttán )
-
Sir Ny
senior tag
Ácsi, a puszta személyem az enyém, nincs jogod semmilyen módon hozzászólásokat szentelni a sértegetésemre. Ugyanez vonatkozik az írásaimra is, nem engedem, hogy megsértsd õket.
Ha van bármiféle mondanivalód, rukkolj vele elõ - már amennyiben többre is futja tõled, hogy aki normálisan ír, az rossz.
-
Sir Ny
senior tag
válasz
#40553216 #69 üzenetére
Mekkora mák, hogy az Interpolból senki nem olvas próhárdvert. Lefogadom ez is az Apple hibája, tiltsa az interpol alkalmazottak magyar nyelvi oktatását. Sajnos ilyen ez a világ, 7 milliárd ember közül senkinek sem tûnik fel az összefüggés
Fel kéne vágni az ereidet ilyen szar világban, nemde?
-
Sir Ny
senior tag
válasz
#40553216 #68 üzenetére
,,Gratulálok! Sikerült első hsz-ként egy személyeskedő troll hsz-t produkálni. Ügyes!
Különben elárulom: legfeljebb akkor kellene szifon, ha ingyen adnák. Két fillért (milyen kár., hogy nincs már) nem adnék érte. Sem a többi szutyok Apple-termékért."Észrevettem. A termékei szutykok, mert megvezetik a bíróságot ( aha, nagyon reális ), és megvezetik a bíróságot, mert szutyoknak gondolod a termékeit. Értem én.
Mi ebbõl a tanulság azon kívül, hogy ugyanazt a kört járod már mióta?
Ja igen, lemaradt: ha nem tetszik, akkor esetleg kifejthetnéd bõvebben, hogy miért szutykok a termékei, és hogy mibõl következtetsz arra, hogy megvezetik a bíróságot.
-
Sir Ny
senior tag
válasz
#40553216 #59 üzenetére
,,sok pénzével hengerel: ellenfelet, igazságszolgáltatást, szabadalmi hivatalt, mindent."
Ahha. Arra esetleg nem gondoltál, hogy az applenek van igaza? Vagy ez tabu gondolat? Nincs pénzed alma telefonra, tehát az alma megvesztegeti a bíróságot?
Miért nem a motorola vesztegeti a bíróságot? Jahogy amikor alma veszt pereket, akkor az fair, amikor meg nyer, akkor vesztegetett?
Hol vannak az emberi rosszindulat határai-e?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- GARANCIÁLIS! Samsung 980 PRO 1TB M.2 Gen4 SSD!
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- Intel Core i7-14700K processzor eladó!
- Asztali PC , i7 10700 , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest