- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Hm... nehéz ügy ez
@Fr3eWar: én kihúzok teljes szélességre mindent. A chrome már szerencsére domain szinten kezeli a zoomot, így csak egyszer kell összehoznom, aztán onnantól minden azzal a nagyítással nyílik arról a domainről, a többi oldal zoomját viszont nem zavarja meg.
-
-
DeFranco
nagyúr
Hát, akkor meg kell várni, mit mond Freemil
re:szerk: nincsenek burzsuj barátaim (7 meg most bannolt, úgy hogy nem állok vele szóba
) a hackintosh-ról meg lebeszéltek, meg az én konfigomon még a cipőkanalat is kalapálni kellene hogy beleférjen. Így marad a kérdezősködés. Egyszer még 10 éve kellett PPT-t csinálnunk egy macbookon egy konferencia szünetében, akkor hülyét kaptunk tőle, de ez már régen volt...
-
DeFranco
nagyúr
Ez lehet valid, és lehet előny, de (tisztelettel) ez egy olyan dolog, ami a "motorháztető alatt" van.
Engem a felhasználói élmény érdekel.
Érdeklődöm ugyanis az OSX iránt, kiváncsi vagyok rá, de számomra a konkurens rendszer is piszkosul kézre áll, és megfelelő használati és vizuális élményt ad.
Ezért kérdeztem, hogy vajon mi pluszt adhat (hiszen nem tudom kipróbálni csak úgy, mint mondjuk egy linuxot)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest