- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
9400M (ha jól emlékszem a 9400GT mobil megfelelőjének nevére) vs. HD3470? Valóban, a notebookcheck.net-en 2 egész hellyel lejjebb van az utóbbi a teljesítmény alapján felállított listán.
*
Attól még, mert nem tudod, hol keresd, nem kell hülyeségeket állítani. Pl. vagy ez (bár szerintem ez az ár irreális). Esetleg ez? Három példa, három elég közismert, nagy forgalmazótól, árakkal. Nyilván azért nem találtad, mert kifutott, már nem forgalmazott gép.(előre látom persze, hogy amibe bele fogsz kötni, az az, hogy miért nem a hibrid GPU-s modellt kerestem elő, de most csak három példát szedtem elő T400-ra, hiszen annyira nehéz megtalálni ezt a szegény elavult gépet.)
Hogy nagyobb, az tény. 13.3" vs. 14.1". De ez nem mondható annyira soknak...
Van még valami?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A január elején bejelentésre kerülő Apple internettábla várhatóan iSlate éven érkezik majd és Innolux multitouch kijelzővel.
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Samsung S22+ telefon tokok
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest