- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ami mondjuk nálam eléggé miaf@asz kategória, hogy egy Apple kaliberű cégnek gondot okoz az, hogy térképekben felnőjön a Google-höz. Szomorú, hogy itt Innsbruckban a Gmaps az szinte tökéletesen használható tömegközlekedéssel való utazáshoz és biciklis navira is, az alma térkép meg elég csúnyán elvérzik. Biciklis navi meg almáéknál csak az usa egyes nagy városaiban elérhető. De nyilván nincs meg az anyagi háttér hozzá...
-
Na, így 3 hét használat után vegyesek az érzelmeim. Azért 10+ év android (meg mellette némi Windows Phone kitérő) még mindig van mit szokni. Leginkább az ujjlenyomat olvasó hiányzik, a face ID bizonyos esetekben nem túl praktikus, de valamikor meg kifejezetten jobb az ujjas megoldással szemben. A legjobb az lenne, ha mindkettő benne lenne, de nem sok esély rátok rá, hogy az Apple visszatenné a telókra a touch ID-t. Viszont az 5,8"-es méret kifejezetten kezes, a 6,4"-es V40-emet már néha kényelmetlen volt használni, annyival meg nem volt jobb rajta a tartalomfogyasztás minősége. De összességében nem bántam meg, mert lett egy időtálló telefonom, relatíve jó hardverrel és kamerás képességekkel és terméktámogatással. Illetve van hozzá normális szervízháttér és tartozékokból sincs híján a cucc. Mindezt 3 év garival. Ezt ennyiért androidon belül nem tudtam volna megkapni.
-
válasz
Gyufaaa #8424 üzenetére
igen, közben rájöttem, hogy egyszerűbb, ha utánaolvasok a neten
de köszönöm szépen a válaszod!
kb mindenhol az volt a konklúzió, hogy megéri frissíteni
@Laurh: nekem most 60%-on van 3 óra SOT-tal 15.4.1 alatt, szóval szerintem az 5 óra lazán hozható. a régi v40-emhez képest így is érezhető a javulás üzemidő terén. -
Sziasztok. Ma kaptam kézhez a telefont, refurbed.at-ről lett rendelve karcmentes külsővel, 100%-os akksival, 3 év garival. Jelenleg 14.5.1 van rajta. Megéri frissíteni a szoftvert? Ez az első iPhone-om, szóval még elég erősen ismerkedek a rendszerrel, utoljára 5.0-ás iOS-t használtam huzamosabb ideig egy 4. gen iPod touchon, azóta kissé megváltoztak a dolgok
A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest