Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Unlimited Power! Megnyitotta a Honor a 8000 mAh-s mobilok sorát
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei P30 - kell ennél több?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mrpingvan
tag
Sajnos, ez még mai napig megvan, igaz sokkal kisebb réteggel. Az olyan emberek, akik a telefont kb. csak telefonálásra használják, SMS, email, és mondhatni semmi más (pl. üzletemberek egy része), megveszik csak a "márka" miatt. Lehet, hogy ahhoz van szokva, de amikre ők használják, nem lenne más droidon. Régebben szolgáltatónál dolgoztam, és sajnos tényleg így van.
Persze, ahogy telik az idő, és az okostelefonok funkció egyre alapabbak lesznek, hozzá nem értő embereknek is, így ez a réteg egyre kisebb lesz. De még mindig vannak.Nem olyan rég az egyik szolgáltatónál dolgoztam és egyszer, amikor egy vezető beosztású nő hosszabbított nálam szerződést, és vett egy iPhone 7t vagy 8t (nem emlékszem
), a Huawei P9-se helyett, ami tökéletesen működik és szerette is, megkérdeztem, hogy miért. Azt mondta, hogy vannak olyan üzlettársai akik szerint olyannal nem szabad bízniszelni, akinek nem iPhoneja van.
Tudom, hogy úgy hangzik, de nem kitaláció. Ezzel nem azt mondom, hogy minden Applefan/használó/... ilyen, de vannak ilyenek. Sajnos.
Persze, pont fordítva is lehet ilyen. Márkától függetlenül ez egy borzasztó és 0 IQ-s hozzáállás.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nulladik perctől hatékonyan működő, tökéletesen összerakott, akárcsak az elődje. Örülni a dual SIM-nek, az IP68-nak és az elképesztő erejű hardvernek lehet, a magas ár pedig csak afféle velejáró.
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Windows 11
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sorozatok
- Yettel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest